Prati nas

Bizarno

Problemi je uzeli pod svoje: Kesha se ugojila do neprepoznatljivosti!

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Svi se sećamo kako je Kesha izgledala na vrhuncu karijere. Iako se nikada nije uklapala u holivudske standarde, bilo da je reč o stajlingu, frizuri ili figuri, uvek smo mogli da je vidimo potpuno sređenu i nasmejanu.

Međutim, višegodišnji sudski proces u kom je podnela tužbu protiv menadžera koji ju je psihički i fizički zlostavljao, nakon čega je izgubila pravo da snima nove pesme i da uopšte koristi svoj glas u javne svrhe, Kesha se neko vreme neumorno borila, ali je, naposletku, digla ruke od svega.

30-godišnja pevačica je fotografisana danas na ulici u helankama i majici, sa neurednom kosom, otečenim licem i znatno većim brojem kilograma, zbog čega je bila praktično neprepoznatljiva.

Nadamo se da će pevačica uspeti da se izbori sa svim problemima sa kojima se trenutno nosi, te da ćemo je ponovo gledati u punom sjaju na svetskim pozornicama.

(foto: PacificCoastNews)

(foto: PacificCoastNews)

(foto: PacificCoastNews)

(foto: PacificCoastNews)

(foto: PacificCoastNews)

(foto: PacificCoastNews)

1 komentar

1 komentar

  1. Elsa

    30. 03. 2017. at 17:22

    Citava situacija koja se desila sa njeznim menadzerom je sramota, a to da je presudjenu u njegovu korist i njoj zabranjeno pjevanje ne nepravda teska. Stici ce ih karma kad tad. Sjecam se njenih pocetaka, bas mi je zao sudbine koja je zadesi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top