in

Prosidba na sceni ‘Pinkovih zvezda’!

Prosidba na sceni! (foto:Screenshot)
Prosidba na sceni! (foto:Screenshot)

Takmičarka Pinkovih zvezda Dejana Milosavljević je ostala zatečena na sceni, kada se njen dečko Nemanja Semelkan, koji je takođe jedan od učesnika, pojavio na snimanju emisije nakon što je završila nastup i zaprosio je pred brojnim auditorijumom.

Voditelj Milan Kalinić je najavio da će možda kanuti još koja suza, pre nego što je Nemanja izašao na scenu, otpevao joj pesmu Dejana Cukića Moja Julija, predao joj buket cveća i izvadio prsten dok je klečao pred njom, a buduća mlada nije mogla da sakrije suze, kao ni članica žirija Ceca Ražnatović.

Ovaj takmičarski par je godinu dana u vezi, a za Puls su otkrili da će uskoro postati roditelji.

„Ja prvo nisam znala šta me je snašlo, a ni on kada sam mu saopštila. Bili smo u šoku, ali veoma srećni“, ispričala je Dejana kako se osećala u momentu kada je saznala za trudnoću.

Nemanja je jako ponosan na svoju lepšu polovinu, koju ne brine trudnoća, jer je to neće ometati da se kasnije vrati i nastavi svoju muzičku karijeru, a u intervjuu je otkrio da nikada nije imao veću tremu nego kada je na sceni zaprosio Dejanu.

„Planirao sam dugo da nešto slično uradim. Međutim, nikada nisam znao kada je pravi trenutak i stalno sam odlagao. Sve se pokloplo. I da ona u toj emisiji dobije pet glasova i da se ja usudim da to uradim. Ja sam tada u planu imao da nešto otpevam kada se pojavim na sceni i moram da priznam da mi nikada nije bilo teže da pevam kao tada. To je bio veliki strah. Srce mi je lupalo od uzbuđenja“, priznao je budući tata.