Prati nas

Vesti

Rada: Bankrotirala sam, ali biću kao Bekvalčeva

Pevačica se sprema da izbaci novi album

Rada Manojlović planira da se uskoro vrati na scenu novim pesmama, koje su već u pripremi. Pevačica je odlučila da za novi album angažuje potpuno novu ekipu, pa fanovi mogu od nje da očekuju neki novi zvuk.

Kako otkrivaju domaći mediji, jedan od članova ove ekipe je i Cobi, koji je odgovoran za brojne hitove na domaćoj sceni.

‘’Snimam dve nove pesme, a uskoro će i spot biti gotov. Jednu pesmu mi radi Cobi, on je odličan’’, priča pevačica i dodaje da zbog ovog projekta rizikuje bankrot:

‘’Nisam zbog njega bankrotirala, nego zbog nekih drugih stvari. Tačno je da će me ovaj projektat koštati kao Svetog Petra kajgana, ali dobro, ne žalim pare, a očekujem i da će mi se vratiti uloženo. Dobre pesme nisu skupe, iako se svi žale. Ako hoćeš dobre pesme moraš dobro i da platiš’’, priznala je Rada za Svet.

‘’Cobi mi preva prateće vokale, ali to nije duet. Svidela mi se pesma koju je radio Nataši Bekvalac, pa sam poželela da uradi i meni. Odmah smo se dogovorili oko saradnje. Ja sam njega i ranije zvala, ali do sada nismo uspeli da se uklopimo’’, zaključila je ona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top