in

Rasta besni iz zatvora: Čim izađem, prebiću Đorđa Davida

Rasta se baš iznervirao zbog Đorđa Davida i njegovih izjava


Kada je Rasta u pritvoru pročitao kako ga pljuje Đorđe David po medijima, poludeo je! Toliko mu je pao mrak na oči da je rokeru poručio da će ga prebiti.

„Rasta se baš iznervirao zbog Đorđa Davida i njegovih izjava. Nije mu jasno odakle rokeru ideja da se uopšte meša, tim pre što Rastu niko sa estrade nije kritikovao. Da jeste, negde bi mu bilo i logično da se ovaj nadoveže, ali ovako sam iz čista mira… Baš se narogušio,“ priča izvor i nastavlja:

„Siktao je na sav glas kad su ga advokati posetili: Ima da ga prebijem čim izađem! Ko je on da meni navlači gnev i mržnju i da poziva medije i policiju da me hapse! Jel on možda zakon?!“

„Dovodi mi porodicu i dete u opasnost, to što sam ja radio je moja stvar! Em ću da ga prebijem, em ću da ga tužim,“ prepričava izvor, a Đorđe David se ne zaustavlja po cenu da završi na sudu sa Rastom.

Podsetimo, Đorđe David je ovako opleo po Rasti apropo njegovog slučaja.

https://www.instagram.com/p/CGgGA8oJNy9/?utm_source=ig_embed

„Šta znači Pravda za Rastu? Šta?! Pravda za narkomane i dilere?! Ako te uhvate sa toliko marihuane u džepu, logično je da ćeš za to da odgovaraš. Rasta treba da robija! Svako ko napravi prekršaj bilo koje vrste – bilo da je u pitanju saobraćaj, tuča, trava, kokain ili je vozio u alkoholisanom stanju, treba da bude iza rešetaka. Poznajem neke momke koji su pali zbog prodaje marihuane i sada su na robiji,“ izjavio je Đorđe i dodao:

„Zašto bi se Rasta razlikovao od njih? Trebalo je da zna da postoji rizik da ga uhvate jer trava kod nas još uvek nije legalizovana. Urađene su mnoge studije koje potvrđuju da ulje kanabisa leči i najteže bolesti. Takvu legalizaciju podržavam, ali nisam za to da se dozvoli pušenje trave na javnim mestima.“