in

Rastin menadžer uhapšen u policijskoj akciji sa Veljom Nevoljom

Dragan Sekulić iz Loznice, koji je uhapšen zajedno s Veljkom Belivukom i njegovom bandom, blisko je sarađivao s reperom Stefanom Đurićem Rastom, saznaje Nova.rs. Sekulić je inače bivši policajac, a zanimljivo je da je pre nekog vremena promenio ime u Vlado Georgiev.

Kako dalje saznajemo, Dragan Sekulić, koji je uhapšen u nedavnoj policijskoj akciji, od prošle godine je menadžer pomenutog repera, a tokom Rastinog boravka u pritvoru, vozio je njegov automobil marke “mercedes”, koji se na dan hapšenja Belivukove ekipe našao ispred sedišta Službe za borbu protiv organizovanog kriminala na Makišu.

“Sekulić je pre nešto više od godinu dana započeo saradnju sa Rastom. Nakon reperovog raskida saradnje sa Markom Nikolićem, bratom Ane Nikolić, Sekulić je preuzeo vođenje Rastine karijere, a tokom reperovog boravka u pritvoru, vodio je i poslove koji se tiču njegove produkcijske kuće ‘Balkaton’”, kaže izvor Nova.rs.

Podsetimo, Stefan Đurić Rasta proveo je u pritvoru skoro četiri meseca od trenutka hapšenja u oktobru prošle godine. Njemu i njegovom prijatelju L. B. je Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor 27. januara. Njih dvojica se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu.

Đurić je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum prema kojem je priznao nedozvoljeno držanje droge za ličnu upotrebu i pristao na kaznu od godinu dana kućnog zatvora.