in

Rat zbog Cece: Marija Šerifović „oduvala“ diskvalifikovanu takmičarku Granda

Diskvalifikovanoj Zvezdi Granda Vanji Knežević u pomoć je priskočila Ceca Ražnatović i sredila da joj Damir Handanović uradi pesmu.

Nije slučajno ni što se pesma zove Karma, a mnogi u tome već vide skrivenu poruku Karleuši.

Međutim, sve je šokiralo što se bivša mentorka Marija Šerifović, odjednom povukla iako je do juče Vanji obećavala pomoć.

„Marija se nakon obraćanja za javnost o mojoj diskvalifikaciji više nije javljala, nismo se čule.“ priznala je za Svet Vanja ne želeći da širi priču i navlači dodatni gnev na sebe.

„Ja moram da budem iskrena, sa temom Vanje Knežević sam završila. Radujem se nastavku snimanja s novim kandidatima. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena,“ rekla je Marija koja je već na prvom snimanju Zvezda Granda pružila ruku Karleuši.

„Svetlana Ražnatović je moj fan. Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj pomogne najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno,“ napisala je Karleuša na Instagramu i dodala:

„Moj savet je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo, i hvala ku*cu, konačno.“ zaključila je JK.