Razvod na pomolu – pevačica se iselila iz porodičnog doma

Da li je pevačica napustila supruga zbog fizičkog zlostavljanja? (foto: usmagazine)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Da li je pevačica napustila supruga zbog fizičkog zlostavljanja? (foto: usmagazine)

Bivša članica grupe Spice Girls, pevačica Mel B, napustila je Stephena Belafontea i time indirektno potvrdila navode u medijima da ju je suprug fizički i psihički zlostavljao.

Glasine o nasilničkom ponašanju “spajsicinog” muža, počele su da kruže internetom nakon što je Mel propustila snimanje polu-finalne episode showa The X Factor, zbog “misteriozne bolesti”.

Mel je uspela da se oporavi i pojavila se na snimanju finalne večeri poznatog muzičkog showa, ali oštrom oku publike nisu promakle dve stvari, koje su dodatno podgrejale nagađanja o pevačicinim problemima u braku. Naime, na njenom telu su se jasno videle modrice, a na domalom prstu nije bilo burme!

Stephen je putem Twittera demantovao optužbe, nazvavši ih “odvratnim i neistinitim”.

Kako javlja magazine Sun, Mel se iselila iz porodičnog doma u Londonu koji je sedam godina delila sa Stephenom, a izvori bliski ovom paru potvrdili su da je Mel prevezla sve svoje stvari iz kuće na drugu lokaciju.

Anonimni izvor je, takođe, izjavio da su Mel i Stephen oduvek imali neharmoničan odnos u kom je Stephen često bio agresivan i nasilan, kao i da se pevačica rasplakala na pauzi snimanja finalne večeri The X Factora.

POSLEDNJE VESTI