Search
Close this search box.

Razvod od Raste je bio težak: Ana Nikolić progovorila

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Ana Nikolić bila je u braku sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima i ćerkicu Taru. Njen fokus u intervjuu bio je razvod od Raste.

Njih dvoje su se kasnije razveli, a ona je sada otkrila detalje razvoda i kako se osećala u tom periodu.

„Razvod od Raste je nešto nalik smrtnom slučaju, a ja sam ga iskusila, sahranila sam oca. Ja sam se udala iz ljubavi, isključivo iz ljubavi. Možda ispada da sam iz te neke ljubavi napravila neke ishitrene poteze,“ počela je ona i nastavila:

„On je jako dobar čovek, njegova porodica je predivna, ja kada ostavim dete kod njih, ja ne razmišljam. Razvod je sam po sebi težak, ko kaže da je to nešto lako, laže. Bilo mi je teško, bauljala sam, bilo mi je loše, teško, verovatno i njemu.“

„Nisam se udala da bih se razvela“

„Nisam se ja udala da bih se razvela! Ja sam mislila da je to za ceo život, da će to da traje! A onda mi se srušio Sneško. I meni i njemu. Mi smo se mnogo smejali, mnogo radovali, taj album koji je sa njim urađen zapravo i zato jeste jedan od najuspešnijih. Bilo kako bilo, znala sam da će biti dobar otac, nikada nisam sumnjala u to“, rekla je ona.

„Možda je bio i mlad da bude odličan u svim sferama, a pre svega je i umetnik. A to je mnogima dovoljno. Meni je važno da smo u dobrim odnosima, shvatili smo da nije dobro po Taru da ostanemo zajedno i razišli smo se ljudski.“ rekla je.

„Iako nekada menjamo to, evo recimo, danas smo super, danas sam odblokirana. Ume i on da bude bezobrazan, e tada ja kažem svašta, ali smo se dogovorili da to više ne radimo. Danas smo super i radimo sve da budemo kako treba. Sjajan je otac, a meni je to oduvek to bilo važno jer sam ja rasla bez oca“, istakla je pevačica u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

POSLEDNJE VESTI