in

Rođak otkriva: Jelena je čak tri puta ostavljala Novaka Đokovića

Njihova ljubav ne zna za granice, pa su se sva tri puta pomirili


Jelena Đoković je čak tri puta ostavljala Novaka zbog čega je on mnogo propatio.

Naime, prema rečima njenog rođaka, usled velikog pritiska javnosti Jeleni se dešavalo da digne ruke od svega i da se pokupi i ode kod svojih roditelja!

„Vi svi znate da su Jelena i Novak maltene od tinejdžerskih dana zajedno. Jako mladi su započeli ozbiljnu vezu, a Nole je ubrzo počeo da ređa pobede i postajao je sve popularniji i medijski zastupljeniji.“ objašnjava rođak za tabloid SCANDAL! i dodaje:

„Jelena je tada bila maksimalno uz njega, kao i sada uostalom, međutim, bila je jako mlada i na njena pleća se mnogo toga nadvilo. Mediji, tračevi, anonimni pozivi, Novakova popularnost, devojke koje su ga jurile… Nije to lako.“

„Sećam se da se čak tri puta slomila i bila je rešena da odustane od velike ljubavi. Znam da se to uvek dešavalo ili usled velikog pritiska medija ili kada bi videla koliko je Novak zapravo moćan i to ju je onda plašilo. Mislila je da ona to neće izdržati, da će mu samo odmoći. Iz tih razloga ga je napuštala,“ nastavlja izvor.

„Međutim, iako je bio svestan zašto ona odlazi, Novaku je bilo mnogo teško. Uvek bi pao u depresiju kada Jeca ode kod svojih i kaže da je kraj. Naravno, njihova ljubav ne zna za granice, pa su se sva tri puta pomirili i Jelena je vremenom shvatila da mora da ojača i da se nosi s teretom slave svog momka, a kasnije i muža. Pa i sama je nedavno rekla kad je gostovala kod Vesne Dedić da je preko noći sazrela i da je mnogo naučila zahvaljujući okolnostima koje su joj nametnute zbog veze sa svetskim asom. Sve to ima i prednosti i mane i prosto je morala da ode tih nekoliko puta kako bi bila sigurna da li ona može da opstane u toj vezi. Sada se ispostavilo da su Nole i Jeca idealan spoj i da ne postoji prepreka koja može da im stane na put. A ti raskidi i prekidi na početku, pa to imaju i obični parovi, a kamoli njih dvoje koji su oboje morali mladi da se suoče sa profesionalnim sportom koji koliko god da je sjajan, nosi svoje negativne strane s kojima se retko ko izbori,“ završava rođak.