in

Ruskinja nastavlja da napada Bikovića: Miloše, Bog će ti suditi

Glumac Miloš Biković i njegova bivša devojka Arina Vološina, tema su broj jedan srpske i strane javnosti, nakon što je njihov raskid postao javan i nakon što su pale teške riječi.

Naime, Arina je prvo prozvala Bikovića da je „egocentričan“ i „da nije živela svoj život godinu dana dok je bila sa njim“.

Nakon teških reči koje je napisala u okviru svoje „Instagram“ objave, glumac se oglasio takođe putem društvenih mreža.

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća,“ počeo je.

„To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove ‘privatan život’, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča“, napisao je Biković kao odgovor na optužbe.

Lako je izgledati kao džentlmen, na rečima i ispred kamera.

Međutim, Arina Vološina se nije zaustavila, već ju je iznerviralo to što je Miloš napisao, te je opet žestoko potkačila glumca.

„Lako je izgledati kao džentlmen, na rečima i ispred kamera. Treba biti uzvišen u običnom životu, sa ljudima koji te vole bezrazložno, ne zbog filmova. Sa njima treba da budeš, a ne da igraš igru. Plemenitost je u malim stvarima, u tome koliko tvoja reč vredi, u etici na kraju krajeva,“ rekla je.

„Život mi je još jednom pokazao da dela određuju osobu. U sportu je sve jednostavno – ono si što jesi, a tako se gleda i na tvoj uspjeh. Postoji ogromna razlika između onoga što vidi kamera i onoga što je realan život. Bog će ti suditi“, napisala je plesačica.