Prati nas

Šaban Šaulić život izgubio zbog srčanog udara

Vesti

Šaban Šaulić život izgubio zbog srčanog udara

Šaban Šaulić poginuo je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada je u njegov automobil udario vozač pod uticajem alkohola.

Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, gde je slavni pevač putovao nakon nastupa u Ofenbahu.

Menadžer Bogdan Markata, koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici.

“Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina,” rekao je u emisiji Vikend premijera.

Porodica Šaulić oglasila se danas zvaničnim saopštenjem, u kome su potvrdili da je folk legenda Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj. Možete ga pročitati ovde. Istovremeno, brojne kolege, skrhane bolom, opraštaju se od legende folk muzike.

Više o nesreći pročitajte u nastavku.

Nemački mediji: Vozač Mazde bio pijan, objavljen snimak nesreće


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top