in

Sandra nema prijatelje!


Udajom za milijardera Andreja Meljničenka srpska manekenka i nekadašnja članica grupe Models Sandra Meljničenko prekinula je kontakte sa skoro svim dugogodišnjim prijateljima iz Srbije.

Od mnogih javnih ličnosti s kojima je bila bliska do udaje, među kojima su kreator Zvonko Marković, sestre Sindi i Nevena Stamenković, njene koleginice iz Modelsica,  manekenka Ivana Stanković, frizer Mister X i njena kuma Ana Kulić, Sandri danas niko više nije prijatelj.

„Sandra se mnogo promenila. Mada, to je razumljivo budući da je za samo nekoliko godina od devojke iz srpske radničke porodice postala milionerka. Više nema nijednog odanog prijatelja i povremeno je veoma usamljena“, otkriva dobroobavešteni izvor Pressa, koji ističe da se gospođa Meljničenko odrekla prvo kume, a potom i kuma.

„Sandra više nije u kontaktu sa kumovima. Njena venčana kuma Ana udata je za stranca i, umesto da ih zajednička čežnja za Beogradom još više veže, one su se neposredno posle Sandrine svadbe skroz udaljile. Neki navode da je razlog Sandrina neshvatljiva ljubomora na Anu. A sa kumom i dugogodišnjim ličnim frizerom Mister Iksom prekinula je kontakt kad joj je on navodno tražio uslugu“, istakao je izvor Pressa.

Njeni nekadašnji prijatelji mahom ne žele da pričaju o njoj.

„Ne zanima me ta gospođa„, kratko je poručio Zvonko Marković. Sindi i Nevena, njene koleginice iz grupe Models, potvrdile su da već godinama nisu u kontaktu sa Sandrom, ali nisu želele da otkriju da li je bilo svađe među njima. Uprkos tome što se nisu čule od početka 2006, manekenka Ivana Stanković govori pohvalno o Sandri.

„Sandra je izuzetno vaspitana i to ću uvek misliti, iako su me malo pokolebale ružne priče o njoj. Njen poziv na svadbu me obradovao, divno sam se provela, mada sam bila iznenađena što me pozvala. Međutim, to je bio lep gest kojim je htela ponovo da mi zahvali, kao i nekoliko puta ranije pozivima na ručak, zbog toga što sam je nagovorila i usmerila u modeling i manekenstvo“, kaže Ivana.

Izvor: Pressonline.rs