Sara Jo umesto Rihanne u crtanom filmu ‘Kod kuće’!

Sara pozajmljuje glas za crtani film (foto: Aleksandar Jesić)
Sara pozajmljuje glas za crtani film (foto: Aleksandar Jesić)

Pevačica Sara Jovanović radila je na sinhronizovanju crtanog fima Kod kuće, a za naš portal sumirala je utiske o ovom nesvakidašnjem iskustvu..

Dream Worksov crtani film će se naći u bioskopima širom sveta 27. marta, a dok je glas za glavnog lika Tipa na engleskom pozajmila Rihanna, Srbiji je ta čast pripala Sari.

“Ovo je za mene bilo predivno iskustvo posle pozorišta, ali je i još teže jer se emocija izražava samo putem glasa. Imala sam priliku da radim sa odličnom ekipom koju su činili Ivan Zekić, Anica Dobra, Marko Marković i još dosta ljudi koji su mi pomogli da se opustim i da odradm posao na najbolji mogući način”, rekla je Sara za Tračaru.

Pored glumačkog angažmana, Sara sprema i novi album, ali pre toga svoje fanove obradovaće novim singlom.

“Ovog puta to će verovatno biti brža pesma, već imamo neke ideje, a uskoro će biti gotov i demo snimak pa počinjemo sa snimanjem finalne verzije i nadam se da će ovaj put biti ispraćena dobrom koreografijom”, objašnjava Sara, otkrivajući kako izgleda njen kreativni stvaranja novog spot.

Vizije o kreaciji spota dobijam kada tek završim pesmu, volim da se isključim na neki način, budem sama u sobi, stavim slušalice i zatvorim oči i bukvalno zamišljam spot, tako isto se desilo sa Mahovinom i Ko je ovde ko, jer volim da umešam prstiće u takve stvari, tako će verovatno biti i za sledeći spot” završila je Sara.

A dok ne vidimo kako se Sara snašla u ulozi glumice u crtanom filmu, pogledajte trejler za film Kod kuće.

Povezane vesti