Prati nas

Bizarno

Scott Disick plaćen da bude na rehabilitaciji?

They tried to make me go to rehab... (foto: AKM-GSI)

They tried to make me go to rehab… (foto: AKM-GSI)

Vest da je Scott Disick, zapravo, plaćen da bude na rehabilitaciji je zaprepastila američku javnost.

Dugogodišnji partner Kourtney Kardashian i otac njeno troje dece je, prema tvrdnjama Confidenti@la, sklopio ugovor sa ovim rehabilitacionim centrom kako bi mu napravio reklamu, a zauzvrat je oslobođen svih troškova koje će napraviti u centru (ako, uopšte, i bude u njemu).

Sa tvrdnjom ovog izvora se poklapa i činjenica da je ceo Disickov odlazak na Kosta Riku, gde se nalazi ovaj centar u kom se lečenje vrši uz pomoć korenja jedne vrste malog afričkog dreveta, dokumentovan u potpunosti.

Stigao na Kosta Riku gde će provesti naredne mesece (foto: MMKpr)

Stigao na Kosta Riku gde će provesti naredne mesece (foto: MMKpr)

Scott se fotografisao sa lekarima i na sve moguće načine promovisao ovo lečilište, iako je polisa svakog centra ove vrste zagarantovana privatnost.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Saska

    18. 03. 2015. at 21:52

    Ja ga uopste ne osudjujem, dobro se uvalio i uziva u zivotu. E sad, s druge strane svaka cast zeni sto ga toliko trpi ….. ja ne bih mogla ni minute. Svaka osoba ima poneku vrlinu, ali ja njemu nijednu nisam pronasla … ne cudi me ova prica, oni ionako rade sve zarad para.

  2. El muchacho

    18. 03. 2015. at 22:02

    Kortni mi nije jasna; toliko sansi mu je pruzala, a on se nije promenio. Ne znam stvarno sta ceka, batina mozda? Ima sva sredstva sama da odgaja tu decu ko bogove, pametna je, lepa, sta ce joj ovaj krembil kad je samo unazadjuje i blamira. Ostaje to da ga voli ko neka siparica …… tu mi je nje zao, a on kako je ziveo tako ce i zavrsiti, ime mu bas pristaje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top