Seks kultovi, lažni napadi i prevare: 10 skandala koji su obeležili 2019. godinu

Ljubavni trougao: Khloe Kardashian, Tristan Thompson i Jordyn Woods

Ljubavna priča između Khloe Kardashian i Tristana Thompsona zvanično je okončana u februaru, 10 meseci nakon što je par dobio kćerku – a uzrok je najbolja prijateljica Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Sajt Hollywood Unlocked javio je da je par raskinuo nakon što je Khloe saznala da ju je Tristan prevario sa Jordyn. Na Dan zaljubljenih, Tristan je sa 21-godišnjom devojkom napravio zabavu u domu u Los Anđelesu, gde su gosti primetili da su više nego intimni. Košarkaš je na twitteru tvrdio da je sve izmišljena vest, iako je tvit ubrzo obrisao.

Sa druge strane, Khloe je ostavila niz besnih emotikona ispod ove vesti na Instagramu, dok ju je prijateljica Malika podržala, napisavši u komentarima “Činjenice.”

Iako činjenica je Tristan prevario Khloe nikome nije iznenađenje, svi su zapanjeni jer je to uradio sa Jennerovom bliskom prijateljicom. Mlada devojka bila je bliska sa celom porodicom čitavog života, ali oni su sada ljuti na nju. “Cela porodica je rešila da je otpiše,” kaže izvor i dodaje da je ona danima demantovala da se išta dogodilo.

Povezane vesti

Back to Top