in

Selena Gomez premorena?

Selena Gomez premorena zbog prebukiranog rasporeda?

Mlada pevačica i glumica Selena Gomez proslavila je svoj 21. rođendan i umor je nije zaobišao. Dok je ulazila u njujorški hotel delovala je potpuno iscrpljeno.

Selena je stigla pred jedan njujorški hotel, jer je trebalo da nastupi u jutarnjem programu na jednoj televizijskoj stanici. Dok je izlazila iz džipa čovek iz njenog tima morao je da je podigne i pridrži, jer se mladoj pevačici kad je izlazila iz automobila zavrtelo u glavi i samo je u trenutku čučnula. Verujemo da se radi o pretrpanom rasporedu zbog promocije njenog albuma Stars Dance.

Selena je prošle nedelje proslavila rođendan i njen bivši dečko Justin Bieber pojavio se na žurki, iznenadivši je. Justin je doleteo u Los Anđeles zbog njenog rođendana iako ona tvrdi da su samo prijatelji. Pop zvezda na rođendan je došao sa ružom za slavljenicu, a kasnije su se njih dvoje iskrali iz kuće, držeći se za ruke ispod ćebeta.

Da li će Selena opet prekinuti intervju kada je pitaju za bivšeg/sadašnjeg dečka ili će imati nešto novo da nam saopšti, saznaćemo uskoro.

Pogledajte kako je Selena izgledala kada je ulazila u njujorški hotel.

D. J. / Tracara.com
Video: Perezhilton.com