Semiru preti zatvor zbog pokušaja ubistva? Tužilaštvo već podnelo zahtev policiji!

(foto: Instagram)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Instagram) Nakon opšteg haosa na Farmi, kada je Semir Džanković nasrnuo na Tamaru Đurić, tužilaštvo je naredilo da se pokrene istratga protiv njega. Kako navodi Informer, Samiru preti tužba za pokušaj ubistva.
„U sredu ujutru sam poslao zahtev policiji za prikupljanje obaveštenja o incidentu. Dao sam nalog da se saslušaju svi učenici i da se pregleda snimak zbog osnovne sumnje da su izvršena tri krivična dela: širenje rasne, verske i nacionalne mržnje, pokušaj ubistva i utrožavanje opšte sigurnosti“, rekao je javni tužilac Dragan Jovanović. Ukoliko se utvrdi da je Semir pokušao nekoga da ubije, mogao bi da ode u zatvor na izdržavanje kazne od 5 do 15 godina. Međutim, advokat Nebojša Petrović  smatra da Samir ima osnova da se tereti samo za ugrožavanje sigurnosti, a za to delo može biti osuđen do 3 godine zatvora. Kako više nema sumnje da ovaj oblik zabave negativno utiče na omladinu, tužilac je dodao i da je poslao zahtev REM da se hitno obustavi propagiranje ekstemizma svih oblika na televiziji. Ceo necenzurisan snimak incidenta na Farmi, pogledajte OVDE.

8 Responses

  1. @Mara – Jel on uzeo noz u ruke!? Jel pretio da ce sve da pobije!? Zeno da li si ti normalna ili si i ti muslimanka!? U zatvrocinu neku na 10god da se nauci pameti, jer ako ga neko sretne na ulici… jadna m u majka.

  2. @djurke – A jel si odgledala snimak? Jel uzeo noz? Nije!
    Pretio je, pa sta? Ko ovde pa nije pretio? Pas koji laje ne ujeda. Ja nisam rekla da nije nije kriv i da je dobro postupio, daleko od toga. Ali ovde nema pokusaja ubistva.
    I ne nisam muslimanka, ali umem objektivno da ocenim situaciju, bez obzira da li je upitanju muslman ili ne!

  3. Sta je to u glavi tom mladom coveku da ovako odreaguje ,zadojen mrznjom prema srbima i srpstvu od malih nogu samo tako moze da se ovo protumaci.Treba ga kazniti svakako za primer.

  4. U zatvor ne ali sputati mu karijeru u Srbija da. Znaci mediji bi trebalo da prestanu da mu daju toliko paznje, a diskografske kuce ga trebaju ignorisati. To ce mu biti dovoljna kazna

  5. pa na farmu su svi pretili da ce jedan drugog ubiti otkinuti glavi itd pa niko nece da ide u zatvor nekazem da nije kriv ali i tamara je svasta rekla pa pise se da ce da se vrati ponovo na farmu i koja je to pravda

  6. semir je imao noz u rukama ,vidi se da je pun mrznje a vama sto je dobar vodite ga kuci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI