Search
Close this search box.

Serena Williams se zamalo otrovala pred meč

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto:Instagram)

34-godišnja Američka teniserka Serena Williams, trenutno boravi u Rimu i dok je bila uoči meča u hotelskoj sobi sa svojim kućnim ljubimcem, psom po imenu Chip, odlučila je da malo gricne njegovo jelo i ubrzo nakon toga je požalila.

Teniserka je hranu za svog psa, sa kojim putuje 3 godine, naručila iz hotelskog menija za pse i oduševljena njenim izgledom odlučila je da je i sama proba. U snimku koji je Serena postavila na Snapchat ispričala je svoju dogodovštinu.

“ Bila sam u fazonu, ‘to izgleda tako dobro’. To je bilo sveže povrće i kuvana piletina i govedina i sve to je bilo preprženo lagano. Jednostavno rečeno, savršenstvo. Izgledalo je kao najbolja hrana ikada, bolje je izgledala od moje“, priča teniserka.

„Tako sam pojela kašiku, nemoj mi suditi, pojela sam samo kašiku toga. I šta se desilo? Pa recimo da jedna kašika pseće hrane zada mnogo problema – znate već šta odlazi na dole. Hajde da vam ubrzam dva sata napred. Samo sam otrčala do toaleta, mislila sam da ću se onesvestiti. Jeste bilo čudnog ukusa, te sam je odjednom progutala“, priznaje Serena kroz smeh i dodaje „Sada ne mislim da je mogu konzumirati ljudi. Trebalo je to biti napisano, sada se osećam zaista loše. Stvarno se ne osećam dobro…valjda sutra, kada kročim na teren, izgledati mršavo“, našalila se na svoj račun spotristkinja.

Učite iz grešaka Serene Williams, i bez obzira koliko hrana vašeg ljubimca dobro izgledala, ne uzimajte ni zalogaj.

POSLEDNJE VESTI