in

Seve, Nata ili JK – koja će nastupati prva na finalu VB?


Tri trenutno najaktuelnije pevačice u regionu Severina Vučković, Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša nastupaju na finalu Velikog brata. A gde su dive, tu si i nevolje. Organizatori ne znaju kako da udovolje svakoj od njih, pošto sve žele da nastupaju prve!

„Karleuša je prošle godine na finalnoj večeri Velikog brata nastupala pre Nataše, iako to tada nije želela. Ipak, posle toga je izjavila da se trudila da njen nastup bude toliko spektakularan da posle nje svi izgledaju smešno. Više je nego jasno da je aludirala na Natu, jer je jedino ona pevala posle nje. Ove godine ih je tri i svaka bi da nastupi prva, kako bi pokazale ko je najveća zvezda na Balkanu“, rekao je za Kurir izvor blizak produkcijskoj kući Emotion.

Još uvek se ne zna koju pesmu će pevati Nataša Bekvalac, ali se zna da će Seve i Jeca otpevati svoje nove singlove. Severina sprema posebnu koreografiju za prvo javno izvođenje svog novog singla Bred Pit, dok JK ne želi da otkrije ime svoje nove pesme, ali obećava najskandalozniji nastup i nešto do sad neviđeno od nje.