in

Severina objavila spot za pesmu Unaprijed gotovo

Severina je objavila video spot za pesmu Unaprijed gotovo, koji je ujedno i najavni singl novog albuma.

U pitanju je balada, u kojoj se na veliko iznenađenje i oduševljenje obožavaoca, Severini pridružuje i pevač Petar Grašo. Numera je uvertira za novi, 13. po redu, album, koji je, prema rečima Severininih saradnika, najbolji u njenoj karijeri i dostojan naslednik albuma Dobrodošao u klub.

„”Ova pesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam sarađivala, ali sam sigurna da je ova pesma tek početak naše saradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu.“

„Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama da podelim sreću što je pevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema niko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte!’‘, napisala je Severina na društvenim mrežama a prema tvrdnjama mnogih ova pesma pretenduje da postane veliki hit.

Muziku potpisuje Goran Ratković, tekst Marina Tucaković, dok ekranizaciju spota, snimljenog na jednoj od najlepših plaža na Pagu, potpisuje Darko Drinovac.