Prati nas

Vesti

Severina: Milan plaća da pišu loše o meni i radi na štetu našeg deteta

Nakon što je Severina nedavno optužila Milana Popovića da sistematski uništava njen ugled u javnosti, pevačica sada tvrdi da njen bivši partner daje informacije iz sudskog postupka za starateljstvo nad njihovim sinom i time krši zakon i radi na štetu svog deteta.

Naime, pevačica je na Instagramu objavilafotografiju na kojoj se vidi njen bivši partner sa direktorom jedne od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, a potom se obratila javnosti i zapitala zašto zakon ne štiti nju kao što štiti njenog bivšeg partnera.

“Odgovor možda zna otac mog djeteta, koji opetovano namjerno i naručeno, uslijed provođenja vještačenja vezano za dijete i roditelje u postupku pred sudom, iznosi u javnost činjenice i podatke iz postupaka koji su TAJNI, nanoseći pritom prvenstveno štetu djetetu, a ne samo meni, kako on to zamišlja i brižno planira”, piše Severina, pa je Popovića optužila da vrši pritisak a institucije:

“Na takav nezakoniti i nedozvoljeni način (da li mediji i inače redovito i sustavno prenose druge sudske postupke između roditelja u RH? Naravno da NE!) radi nevjerovatan pritisak, pokazujući pritom izrazitu agresiju na institucije, pokušavajući pritom stvoriti o sebi sliku koja ne odgovara i ne postoji u realitetu – dobar, empatičan, skroman, dobrotvor koji uživa u pomaganju ljudima i u obiteljskom životu i vrijednostima. Neshvatljivo je samo zašto jedne takve novine koje pretendiraju biti ozbiljno novinarstvo, posvećuju sustavno toliki prostor, vrijeme i pažnju jednoj anonimnoj stranoj osobi, za koju javnost u RH uopće nije zainteresirana i nije ih briga, kraj svojih ostalih brojnih svakodnevnih briga, za njega i njegove tzv. ‘probleme'”, napisala je pevačica.

1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    04. 07. 2019. at 13:33

    Rece Severina koja radi to isto, ne samo Milanu vec ithe kolegama. Rece zena koja jetim istim medijima plasirala filmic zarad marketinga, ne razmisljajuci o coveku na tom filmicu koji je bio ozenjen, posteno joj platio za radnju, a kad nije hteo da placa namestila ga. Rece zena koja je sa tim istim Milanom zakevila, u vreme kada je par godina zivela sa drugim covekom kome je tvrdila da zeli decu ali nikako da zakevi. Verovatno zato sto je taj drugi bio konobar, a Milan bakreni. Severina je sad vec toliko kvarna da nista dobro u njoj ne dolazi do izrazaja. Jos i te mrlje-brlje sa svecama i vradzbinama, cudo da to nije komentarisala i snimak na kome njen muz ostavlja te stvarcice na Milanovom pragu. Klosharka.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top