in

Severina otpustila Igora Kojića


Hrvatska pevačica Severina Kojić, navodno je dala otkaz suprugu Igoru, koji je poslednjih meseci bio njen menadžer, i nedavno je zaposlila novog.

Kako Kurir prenosi, u pitanju je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala.

Ona se na ovaj korak odlučila, navodno jer nije bila zadovoljna kako njen muž obavlja posao posle prekida njene saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Tomicom Petrovićem.

„Severina je bila sigurna da niko bolje od njenog muža Igora neće voditi njenu karijeru. Doduše, to je najbolje radio njen bivši menadžer Tomica, ali kako su se razišli, pevačica jedva da ugovori neki nastup. Računi i troškovi se gomilaju, a posla nema dovoljno jer Igor nema dovoljno iskustva da bi vodio njenu karijeru. Uspeo je on da ugovori nekoliko nastupa, ali to je sve bilo slabo i nedovoljno za Severinine standarde i renome. Zato je nedavno odlučila da Igoru da otkaz i oslobodi ga te obaveze, te da zaposli profesionalnog menadžera kako bi se vratila na estradni kolosek“, kaže izvor blizak pevačici.

On tvrdi da Seve ipak nije potpuno zanemarila Igora, već mu je ostavila zaduženje da bude njen kamerman za društvene mreže: