Prati nas

Vesti

Severina potrosila više od 10.000 evra na odmor

Severina Kojić navodno zarađuje mnogo više novca od supruga Igora Kojića i zato joj nije problem da ga časti luksuznim letovanjem koje košta neverovatnih 10.000 evra.

Naime, njih dvoje su pre pet dana otputovali u tursko letovalište Bodrum i odseli su u jednom od najskupljih hotela, gde cena noćenja u apartmanu košta 965 evra.

“Nije nikakava tajna da Igor zarađuje tako što radi kao Severinin menadžer, a to nije mnogo novca. On čak nije ni njen glavni menadžer, već pomaže u ugovaranju nastupa, uglavnom u Hrvatskoj i regionu, gde ima kontakte. Za prave, velike koncerte, Severina angažuje agenciju koja se time bavi, jer njen suprug ne može sam da preuzme obavezu oko toga. Ne verujem da on na mesečnom nivou zaradi više od hiljadu ili dve evra, u najboljem slučaju. Zato i smatram da ovo letovanje nije on platio, nego Severina, odakle njemu toliki novac”, kaže izvor blizak Kojićima za Kurir.

Zahvaljujući imućnoj pevačici, njena porodica ima priliku da uživa u pravom luksuzu, dostupnom samo onima sa dubokim džepom.

”Retko odlaze na plažu, vreme preko dana uglavnom provode na bazenu koji se nalazi u sklopu hotela. Tamo imaju ogroman spa-centar, gde Severina češće odlazi, a tu je i veliki bazen za decu, gde njen sin može da se kupa sa drugom decom”, dodao je izvor.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    16. 07. 2019. at 21:27

    Znaci otisla na remont u Tursku, isto kao i “Diva”.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top