in

Severina prekršila zabranu suda?


Severina Kojić emotivnim postom na Instagramu čestitala je pratiocima Novu godinu i time – prekršila zabranu suda, sve zbog toga što se na fotografiji nalazi i njen sin Aleksandar.

Ona će navodno zbog ovoga morati da plati bivšem partneru Milanu Popoviću, koji je dobio starateljstvo nad sinom, dve i po hiljade evra.

„Iako joj je zabranjeno da javno prikazuje slike deteta, ona se ponovo oglušila o tu meru. Ali, to nije sve,“ kaže izvor Kurira i dodaje:

„Severina pravi ozbiljne greške. S jedne strane se buni što sada manje viđa dete, a s druge sama daje povoda za to tako što ne poštuje odluke suda. Umesto da se promeni, ona tera po svom. Ne znam zašto se tako ponaša i zašt je neko iz njenog tima advokata ne posavetuje.“

Advokatski tim Severine Kojić nedavno je podneo žalbu na privremenu odluku suda da njen sin Aleksandar pripadne na staranje ocu Milanu Popoviću.

„U sredu je podneta žalba na dvadesetak stranica u kojoj je navedeno da je sud odlučio gde će dete živeti, bez prethodnog uzimanja u obzir činjenice da dete ima pravo da zna gde će stanovati,“ naveo je list i dodao da bi, prema Konvenciji UN-a o pravima deteta, mališan morao da se “pita za mišljenje”.

https://www.instagram.com/p/B6yo5WPhps4/