Prati nas

Vesti

Severina: Teško je kad si zlostavljan i pevaš, to prolazim već šest godina

Severina Kojić sinoć je u Zagrebu na humanitarnom koncertu inicijative #SpasiMe pevala okružena žrtvama nasilja.

Emotivni nastup dirnuo je sve prisutne u dvorani, ali i samu pjevačicu koja je rekla da joj je srce puno radosti jer su žrtve nasilja koje su sinoć došle na koncert smogle snage i pjevale nakon zlostavljanja.

“Teško je kad si zlostavljan i pevaš. To prolazim već šest godina,” kaže Severina, kojoj je drago što su brojne poznate Hrvatice sinoć izrazile podršku i njoj samoj smatrajući da proživljava porodično nasilje.

“Treba podići svest ne samo o fizičkom, nego i o emotivnom i psihičkom nasilju,” zaključila je Severina za Index.hr.

Severina se pre dve nedelje našla na naslovnoj strani jednog tabloida, koji je naveo da je ona pokušala da ubije bivšeg supruga Milana Popovića, sa kojim ima sina Aleksandra.

’’Prelazim težak put. Kad te neko godinama psihički zlostavlja i zastrašuje, postavlja se samo pitanje koliko si jak i da li ćeš iz toga naučiti šta ne treba raditi’’, rekla je u zagrebačkom studiju televizije N1 pevačica, koja je odlučila da prekine višegodišnju medijsku ćutnju zbog promocije albuma Halo.

’’Ja sam žrtva sistema i to traje već pet godina. Socijalna služba je već jednom izuzeta iz mog slučlaja jer su se prema meni odnosili strašno nekorektno, ali to je sve zbog korupcije. Za sve ovo moram da govorim da se desilo navodno, jer u biti tužena. Zbog svega toga mnogo godina nisam bila na televiziji jer sam se tada, kada je pokrenut ceo proces, plašila pitanja ljudi’’, rekla je Severina, a zatim se ponovo svrnula na oca svog deteta:

’’On mene zastrašuje mejlovima. Piše mi da će mu uraditi ovo ili ono. I strašno je što to dozvoljavaju institucije koje ne rade svoj posao’’, rekla je pevačica za kraj.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top