in

Severinin bivši menadžer na pevačicinom nastupu

Pevačica Severina Kojić sinoć je imala nastup u splitskom klubu , gde je po prvi put pevala nakon višemesečne pauze zbog koronavirusa.

“Toliko dugo nisam pevala, da sam zaboravila kako je to”, rekla je Seve na samom početku, a zatim zapevala svoj hit “Bred Pit”.

Na jučerašnjem nastupu veliku pažnju privukao je Severinin nekadašnji menadžer, Tomica Petrović, sa kojim je neko vreme bila u svađi, a sada je navodno obnovila saradnju sa njim, prenosi portal 24sata.hr.

Po svemu sudeći, njih dvoje su uspeli da reše sve što su imali nakon godinu dana svađe, te je Petrović ponovo postao jedan od najbliskijih Severininih ljudi.

“Kad izgubite čoveka koji ničega nije vredan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kad izgubite čoveka koji vas je voleo, a vi zabrljate, to je najgore. Primerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovek, kaže zbogom, bila bih očajna”, rekla je pevačica o njemu svojevremeno.

View this post on Instagram

Ovo “novo normalno” je nama sinoć bilo i više nego dovoljno… Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna… Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo ❤️ #split #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina 📸 @damirakalajzic #dress @matijavuica

A post shared by Severina (@severina) on

Seve se posle nastupa oglasila na Instagramu i zahvalila svima koji su došli da je slušaju.

“Ovo “novo normalno” je nama sinoć bilo i više nego dovoljno… Nama ne treba ni više ni bolje od ovoga; nama su srca puna… Hvala Splite moj, hvala Dalmacijo,” rekla je.