Sin izrazio mržnju prema ocu, a Jelena Nađ odlučila: ‘Poslaću Alberta u zatvor’

(foto: Screenshot/Prva.rs)
(foto: Screenshot/Prva.rs)

Nakon što je u toku jučerašnjeg dana sud doneo odluku da, nakon prvobitne alimentacije od 2.000 evra, Albert Nađ za svoja dva maloletna detata uplaćuje mesečni iznos od 100 evraJelena Nađ je izrevoltirano donela odluku da bivšeg supruga smesti iza rešetaka.

“Ma, gaziću bivšeg do kraja. U zatvor ću ga poslati po krivičnoj prijavi. Podnela sam krivičnu prijavu pre godinu i po dana, jer nam nije davao novac za izdržavanje, a kazna za to je od 6 meseci do 3 godine zatvora”, izjavila je ona za Informer. “Posle svega sam čak tražila da se ukine alimentacija, zato što je to psihičko i ekonomsko maltretiranje moje dece. Čak sam predložila da mu ja plaćam alimentaciju, pošto se izjasnio kao socijalni slučaj, mukica jedna. Ma, šta očekivati od zlostavljača, nasilnika i nekoga ko ne brine o rođenoj deci? Kako se ne stidi tog iznosa koji mu je dodeljen?”

Jelena je iznela i nove detalje o Albertovom odnosu prema njihovoj deci. “Albert ćerku nije video od januara prošle godine, otkako je pokušao da dokaže da ona nije njegova. Ubeđena sam da kada bi ispred njega postavili nekoliko devojčica Janinog uzrasta, da on ne bi znao koja je od njih njegova rođena ćerka. Sada je na sudu jasno precizirano kada može da viđa devojčicu, pa da vidimo hoće li je viđati ili će i dalje da laže kako mu ja branim da bude sa Janom. Stid me je što sam za svoju decu izabrala takvog oca. Dve i po godine im jednu kiflu nije kupio.”

Juče se na sudskom ročištu pojavio i njihov 20-godišnji sin Nemanja, koji je, za isti list, izjavio: “Malopre je u sudnici moj otac prošao pored mene kao pored turskog groblja, a nismo se videli od marta. Ja sam ga se pre mesec dana odrekao, on je za mene mrtav. Osećam mržnju prema njemu. Imam želju da ga udarim. Kako da volim nekoga ko je ispred mene moju mamu pokušao da siluje i ubije 28. novembra 2011. godine?”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top