Prati nas

Šokantno

Skandal na Božićnoj zabavi: Christina Aguilera se toliko napila da nije mogla da peva!

christina aguilera

Pevačica u alkoholisanom stanju (foto: BarcroftMedia)

Pevačica Christina Aguilera našla se u centru skandala na Božićnoj zabavi, koju je organizovao glumac Seth MacFarlane.

Glumac je priredio veliku zabavu i angažovao bend od pedeset muzičara, sa kojima je izvodio numere Franka Sinatre, s obzirom na to da je od nedavno počeo da se bavi pevanjem. Predviđeno je bilo da Christina Aguilera sa njim otpeva duetsku pesmu New York New York, ali kada je do toga trebalo da dođe pevačica je odbila da izađe na scenu. Kako navode američki mediji, razlog tome je što se popularna plavuša toliko napila da nije bila u stanju da peva.

Seth je navodno pokušao da nagovori Agulieru da ipak zapeva sa njim, ali ona je to izričito odbijala. Izvori čak tvrde da je pevačica do te mere bila van sebe da je umalo oborila novogodišnju jelku.

Christina se još uvek nije oglašavala ovim povodom, a ovo nije prvi put da se njeno ime dovodi u vezu sa alkoholom, s obzirom na to je 2011 godine u javnosti bila uhvaćena u pijanom stanju.

1 komentar

1 komentar

  1. Christina

    04. 01. 2016. at 23:02

    Joooj gluposti majko moja.. Imate na youtube nastup kako su pevali tu pesmu i malo je reci da je sazvakala pesmu.. A sto se tice jelke, to ima na njenom instagram profilu slika gde se zeza sa svojim muzem kao navodno pada.. Msm da je bila pijana i da je oborila jelku ne bi sigurno to okacila na insta..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top