SKANDAL: Pink prevario Gavriloviće!

Televizija Pink prevarila je porodicu Gavrilović obećavši im put u Grčku, izgradnju kuće, kupatilo i struju, nakon završeta rijaliti programa Gavrilovići, ali oni ništa od toga nisu dobili!

Kako piše dnevni list Kurir, porodica Gavrilović, odnosno Danijela i Zoran, siromašni bračni par, pristao je na snimanje emisije o svom teškom životu jer im je čelnik Pinka, Željko Mitrović obećao poboljšanje života, no oni su dobili 50 000 dinara na početku emisije i tu se sve završilo.

Od “Pinka” ništa nismo dobili. Rekli su da ćemo ići u Grčku na more, te da će nam sagraditi kuću dok budemo tamo. Neku montažnu. Od 200 kvadrata. A poslali su nas u Budvu. Bez dinara. Kada smo se vratili, zatekli smo ovu našu sirotinju. Iz turističke agencije od koje smo dobili vaučer za Grčku zvali su nas i rekli nam da je neko drugi iz Pinka otišao umesto nas. A ja sam htela da deca vide malo sveta”, rekla je gospođa Gavrilović i dodala da ih je produkcija neviđeno mučila.

“Decu i nas su budili u dva ujutru. Nije ih bilo briga što moraju u školu, nisu im dali ni da spavaju. U Jagodini su sinove u prodavnici terali da uzimaju halapljivo sve sa rafova, kao da su željni, a oni su u stvari baš skromna deca, nikad to ne bi uradili. Naterali su me da kažem da čekam deveto dete da bi povećali gledanost. Nema nikakve bebe.” kaže Danijela dok Zoran dodaje da će njihov žiro račun biti u dnu ekrana tokom emitovanja emisije, ali to se nije desilo.

“Nikad niko nije video taj broj, a nama su rekli da niko nije zvao i da ništa nije uplaćeno. Bili smo naivni! Prevareni smo! Sram ih bilo! Iskoristili su nas da povećaju gledanost, a mi živimo gore nego pre rijalitija! Na emisiju smo pristali jer smo mislili da će nam pomoći…” kaže očajan otac.

Sa televizije Pink još uvek se nisu oglasili povodom ovih optužbi.

Izvor i foto: Kurir

Povezane vesti

Back to Top