Skandal: U crkvi Justina Biebera vladala pedofilija!

Justin Bieber se, nakon otkazivanja svih nastupa u okviru Purpose World turneje, okrenuo crkvi koja krije mračne tajne pedofilije.

Otkriveno je da je otac Briana Houstona, osnivača crkvene organizacije čiji je član popularni Bieber, bio pedofil, informacija koju je Brian dugo krio od policije.

Još 2000. godine je na površinu izašla vest o njegovom ocu koji je seksualno zlostavljao dečaka sa Novog Zelanda.

Brianov otac, koji je preminuo pre četiri godine, takođe je bio pastor, ali i čovek koji nikada nije odgovarao za zlostavljanje maloletnog dečaka.

Na šokatno otkriće o svom ocu, Brian je rekao: “Moj otac je pedofil. Sad mogu to da kažem. Kada sam saznao za tog dečaka, bio sam zapanjen i u neverici” ispričao je on i nastavio: “Bio sam tužan i razočaran i naravno, bilo mi je veoma žao te mlade žrtve zlostavljanja”.

Iako je njegov otac uklonjen sa svoje pozicije u crkvi, policiji nikada nisu prijavili šta se dogodilo.

U svoju odbranu, Bian je rekao: “Moj otac nikada više nije propovedao, i pazili smo da se ne nađe nigde u blizini male dece. Policiji nismo prijavili zločin” priznaje on i dodaje:

“Kasnije je isplivalo da je bilo još dečaka koji su bili žrtve njegovog zlostavljanja. Mislim da do danas ne znamo koliko ih je tačno bilo, mislim da sam saznao za šest njih, ali nisam sasvim siguran, mogao bi biti i mnogo veći broj od toga, zaista ne znam” dodao je on.

Da li je Justin Bieber bio upućen u ova mračna dešavanja crkvene organizacije čiji je član već dve godine, ostaje da se sazna.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.