Search
Close this search box.

Skandali po kojima ćemo pamtiti 2013. godinu

Bezuspešno pomirenje Lady Gage i Kelly Osbourne

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zvezde su se pobrinule da ni 2013. godina ne prođe bez skandala – tabloidi su imali materijala da iz nedelje u nedelju pune svoje stranice pikanterijama vezanim za život pojedinih javnih ličnosti.

Evo po kojim skandalima ćemo pamtiti ovu godinu!

 

Oskarovka Reese Witherspoon završila je iza rešetaka, nakon što se ponela drsko i bahato premo policajcu koji je zaustavio automobil u kome su bili njen suprug i ona. Policajac je konstatovao da je njen suprug Jim Totha vozio u alkoholisanom stanju.

„Znate li kako se zovem? Uskoro ćete otkriti ko sam… Bićete na nacionalnim vestima“, prema izveštaju o hapšenju rekla je glumica čuvaru reda i mira. Kako se dalje situacija odvijala pročitajte ovde.

Bezuspešno pomirenje Lady Gage i Kelly Osbourne

 

Lady Gaga pokušala je da se pomiri sa Kelly Osbourne, ali bezuspešno! 27-ogodišnja Gaga objavila je na Twitteru fotografiju posvećenu Kelly na kojoj pozira sa njenom mamom i rođendanskom tortom. Ipak, ovaj Gagin gest slavljenica nije prihvatila s oduševljenjem. „Da ne ispadnem nezahvalna, ali zašto bi mi poslala rođendansku tortu preko moje majke i to u zemlji koja je pola sveta daleko?“, zapitala se Kelly, uz hash tagove #JustSendItToME i #LoveNotWar, a onda je na Instagramu objavila fotku torte i napisala „Stefani, prekini“, „Jedi mi go*na“ i „Licemerstvo“! Celu priču možete pročitati ovde!

Glumica je bila hospitalizovana zbog psihičkih problema

 

Psihički problemi glumice Amande Bynes doveli su je do hospitalizacije. Ona je putem društvenih mreža vređala brojne poznate ličnosti, a onda je zbog ugrožavanja sopstvene bezbednosti, skrivanja dokaza i posedovanja marihuane bila uhapšena, da bi na kraju završila u bolnici, na rehabilitaciji.

Nedeljama nakon inauguracije američkog predsednika Barack Obame, pričalo se da je Beyonce na plejbek izvela američku himnu! Prašina se slegla nakon što je ona na konferenciji za novinare priznala da je zaista samo otvarala usta. Cele priče možete se podsetiti ovde!

Zbog govora mržnje izgubio posao

 

Medijska kuća MSNBC skinula je emisiju Up Late With Alec Baldwin sa programske šeme, zbog uvreda koje je na račun seksualnog opredeljenja fotografa izneo glumac Alec Baldwin. Ni to što je kasnije poslao poruku izvinjenja nije pomoglo Alecu da se ovaj skandal zaboravi.

Glumica uhapšena zbog tuče sa dečkom

 

22-ogodišnja glumica Emma Roberts 7. jula u Montrealu privedena je zbog tuče sa dečkom Evan Petersom u hotelskoj sobi. Policija je zatekla Evana raskrvavljenog nosa i sa ugrizima svuda po telu. Emma je uhapšena, zato što je bilo očigledno da je ona nanela telesne povrede svom dečku. Ipak, kako on nije želeo da podigne optužnicu protiv Emme, puštena je iz policijskog pritvora nakon nekoliko sati.

Kanadska zvezda Justin Bieber pravio je brojne skandale ove godine: od izjave da bi Anne Frank bila njegov fan, do video snimka nakon seksa i angažovanja striptizeti i prostitutki!  Ni ne čudi što je rešio da se povuče iz sveta muzike!

Chris Brown se izgleda nikada neće dozvati pameti. Ove godine ušao je u fizički obračun sa dvojicom muškaraca: prvo sa svojim prijateljem, a onda i sa Francom Oceanom. Navodno je nedavno krenuo na časove samokontrole – nadamo se da će mu se u 2014. isplatiti!

Verujemo da je dovoljno samo reći Miley Cyrus i nastup na MTV VMA!

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI