Prati nas

Šokantno

Slobodi Mićalović komšinica pretila smrću i gađala je kamenjem

(foto: Instagram)

Sloboda Mićalović doživela je neprijatnu situaciju sredinom prošle nedelje, kada joj je komšinica iz zgrade pretila smrću.

Kako prenose mediji, incident se odigrao nakon što je glumica prijavila galamu iz susednog stana, gde se komšinica T.H. svađala sa suprugom.

“Patrola policije se 2. avgusta pojavila na vratima T. H. Rekli su joj da su došli po prijavi komšija koje su se žalile na buku. Ona je priznala da se iz njenog stana čula galama, jer je imala nekih nesuglasica sa mužem. Međutim, na tome se nije završilo. Kada je izašla iz stana, počela je da doziva Slobodu i da joj preti”, rekao je izvor i dodao da je komšinica brzo saznala ko je zvao policiju, pa je pozvala Slobodu.

“Dok su je policajci izvodili iz zgrade, ona je prozivala Slobodu. Rekla joj je kako ona nikog ne uzmemirava, već da je Slobodin pokojni otac uznemiravao njenu porodicu. Glumicu je to mnogo potreslo, jer joj je otac za koga je bila mnogo vezana, nedavno umro”, kaže izvor. Sloboda joj je mirno odgovorila da joj ne pominje oca, ali njenu komšinicu je to još više iznerviralo.

“Počela je još više da viče na glumicu, a onda joj zapretila: ‘Samo probaj da mi pipneš sina, ubiću te, samo da znaš'”, rekao je izvor.

T.H. je nakon par sati puštena iz policijske stanice, a nakon toga koristi svaku priliku kako bi na glumicu bacala kamenje.

Međutim, Mićalovićeva je nakon incidenta izjavila da nije zainteresovana da tuži T.H, jer smatra da toj ženi treba pomoć.

“Sloboda je na saslušanju rekla da joj nije bila namera da T. H. odgovara kad je prijavila policiji galamu iz susednog stana. Ona je rekla da je samo želela da se toj ženi pomogne na bilo koji način”, rekao je izvor za Alo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top