Prati nas

Šokantno

Šokantno: Ružica Veljković na lečenju od alkoholizma

Želi da se izleči (foto: Instagram)

Želi da se izleči (foto: Instagram)

Pevčica Ružica Veljković odlučila je da posluša savet psihijatra i da započne ozbiljnu borbu protiv svoje ljubavi prema alkoholu.

Učesnica Parova je priznala da ima problem po izlasku iz rijalitija jer se osećala veoma loše. “Plašila se da će poludeti. Noćima nije mogla da spava, umišljala je svašta, nije izlazila iz stana… Da bi joj bilo lakše, mnogo je pila. Toliko da više nije imala kontrolu kad treba da stane. Pila je danju, pila je noću, nije joj bio potreban povod da otvori flašu vina i napije se. Što je još gore, u takvom stanju je veoma nezgodna – krivi sve oko sebe, vređa, pa niko nije želeo da joj se nađe u blizini. Njeni roditelji i sestre, pa i Filip, govorili su joj da ne pije toliko, međutim nikog nije slušala. Srećom pa je psihijatar kod kog ide na terapiju imao uticaja na nju, te je donela odluku da ide na lečenje”, otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da je krajnje vreme da se Ružica suoči sa svojim problemom pre nego što uradi nešto zbog čega bi možda zažalila.

“Kada se napije, Ružica sve redom maltretira, ne bira reči koje izgovara, plače, urla, umišlja da su je svi izdali, da joj niko ne želi dobro, krivi čak i najbliže. Ona kaže da bi najviše volela da alkohol svede na čašu, dve vina uz ručak, večeru ili neku prigodnu situaciju. Nije joj žao što daje veliki novac na psihoterapiju jer veruje da će joj biti bolje. Ima jaku volju da pomogne sebi, i to je najvažnije”, objasnio je izvor za Svet. 

Bivša Modelsica nije bila raspoložena da komentariše bilo šta u vezi s ovim. “Da li ćete me nekada pitati gde nastupam, da li snimam nešto, naporni ste mi više! Moj život, moja stvar”, odbrusila je ona.

Kakva god da je situacija, suočavanje s problemom i traženje nečije pomoći je veliki korak ka oporavku od bilo koje zavisnosti i za svaku je pohvalu. Nadamo se da će Ružica uspeti da se izbori sa ovim opasnim porokom.

svet-ruzica

Čitajte dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku samo na Novinarnica.net!

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Tyson

    28. 03. 2016. at 20:40

    Romkinja RUŽ(N)ICA, nije ni čudno da je ovoliko ZLO ZLA jer šta se sve njoj izdešavalo (alkohol, supstance, SEX u petorki, BI-sex, itd, itd)! Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Mnogo povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju ragbiste Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top