Šta se promenilo u životu Kim Kardashian 4 meseca nakon pljačke u Parizu?

Kim najviše vremena provodi sa porodicom (foto: Instagram/kimkardashian)

Prošlo je tačno 4 meseca otkako je Kim Kardashian opljačkana u Parizu, a kako je ovaj događaj uticao na promenu njenog načina života i da li se i koliko izmenio, zainteresovani su svi svetski mediji.

Ono što je poznato, prema izvorima koji za E! News otkrivaju detalje, je da se Kim vidno oporavlja od te traumatične situacije, a najveća podrška joj je njen muž Kanye West. Polako se sve u njenom životu vraća u normalu, a par je sada fokusiran jedno na drugo, ali i na svoju decu sa kojom provode svaki slobodan trenutak. “North i Saint su oboma pomogli da prevaziđu težak period. Oni su divna deca”, otkriva izvor.

Kim se takođe vratila svojim poslovima, a u januaru je bila specijalni gost u školi šminkanja u Dubaiju, a nedavno je odmarala porodično u Kostariki, pa je u ovom periodu najviše usmerena na svoje bližnje, koji su joj glavna podrška.

Kim, naravno, nije zapostavila ni svoje fanove, pa je rešila da sa njima podeli listu stvari koje oni nisu o njoj znali, a koje je objavila na sajtu KimKardashianWest.com. Tako je objavila da spava otvorenih očiju, a da su senf, biber, ‘buđavi’ sir nešto što najviše mrzi kada je hrana u pitanju. Takođe je objavila da je, kada je njen karakter u pitanju, vrlo vesela i razdragana osoba, a dodala i da uvek nosi jastuk i ćebe sa sobom kada putuje. Oni što još u svakom trenutku ima kod sebe je kompletan manikir pribor, jer je, kako navodi, opsednuta perfektnim noktima.

Kim je podelila male tajne sa fanovima (foto: Instagram/ kimkardashian)

Povezane vesti

Back to Top