Šta se to desilo sa omiljenim ‘Prijateljima’?

Prijatelji nisu uspeli nakon "Prijatelja"

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prijatelji nisu uspeli nakon „Prijatelja“

Kultni sitkom Prijatelji  malo ko nije gledao. Još je manje onih koji su ga gledali i ostali ravnodušni. Ova serija ostala je zapamćena širom planete gotovo 10 godina nakon završetka. A glumci?

Iako su planetarno poznati, reklo bi se da glumci iz Prijatelja uglavnom nisu imali velikih uspeha na filmskom platnu i TV ekranima ukoliko ih uporedimo sa popularnošću serije iz koje su ponikli.

Jennifer Aniston je najpoznatija od svih uglavnom zbog svog ljubavnog života ali i, priznaćemo, mnogih filmskih pogodaka. Ipak, i ona je imala promašaje poput filmova The Bounty Hunter, Wonderlust i Just Go With It. Njena drugarica Courtney Cox sporadično se pojavljival u određenim filmskim ostvarenjima, a glumila je u dve serije: Dirt i Cougar Town, od kojih je prva otkazana nakon dve sezone a druga prebačena na kablovsku televiziju.

Ipak malo više sreće je imao njen dečko u seriji, Matthew Perry. Međutim, i on je imao dve otkazane serije – Go on i Mr. Sunshine, a poslednji film koji je snimio je bio 17 again…a to je bilo 2009. godine.

Matt LeBlanc, kao jedini član ansambla koji je dobio svoju seriju Joey, mogao je da produži svoju slavu u svetu TV serija. Ipak, ovaj sitkom je trajao svega dve sezone, nakon čega je doživeo fijasko. Matt trenutno glumi u seriji Episodes gde glumi karikaturu samog sebe, a na velikom platnu se nije pojavljivao.

David Schwimmer ni ne pokušava da se vrati na male niti velike ekrane. Njegov glavni projekat je pozajmljivanje glasa žirafi Melmanu u crtanom filmu Madagascar, ali osim ovog projekta, David ne želi nigde da glumi. On i dalje pokušava da se ostvari kao reditelj.

Lisa Kudrow, najotkačenija članica društva, jedva se održava na listi aktivnih glumaca Holivuda. Ona je pokušala da se vrati na scenu svojom serijom The Comeback iz 2005. godine ali nije uspela, nakon čega je prosto nestala i ostala zapamćena samo kao otkačena Phoebe Buffay.

Možda i nije toliko loše što će Prijatelji ostati zapamćeni kao Rachel, Monica, Chandler, Joey, Ross i Phoebe. Ionako ih tako volimo više nego u bilo kojoj drugoj ulozi… :)

 

U.H.N. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI