Prati nas

Šokantno

Stravična ispovest: Sylvester Stallone primorao devojčicu na grupni seks

Pojavio se još jedan skandal koji je potresao Holivud. Ovog puta su sve oči uprete u legendarnog glumca Sylvestera Stallonea, kada su u javnost isplivali policijski izveštaji, u kojima piše da je pre nekoliko decenija primorao maloletnicu na grupni seks.

U izveštaju se nalazi svedočenje tada 16 godišnje devojčice, koja tvrdi da ju je 40-godišnji Stallone primorao na grupni seks. Međutim, optužnica nikada nije podignuta. U dokumentu piše da je devojčica tada sa porodičnim prijateljima bila u hotelu u kom su snimani kadrovi filma Over the Top, gde je upoznala glumca. Prvog dana ga je zamolila za autogram, a Stallone je nju i njene drugarice poljubio u obraz.

Horor počinje sledećeg dana kada je se ponovo vratila po drugi autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telogranitelj koji ju je pitao da li bi se protivila Staloneovom udvaranju. Kako je dobio negativan odgovor, pustio ju je u njegovu sobu.

Devojčica je priznala da je tada dobrovoljno imala seks sa glumačkom legendom. U detaljnom izveštaju piše:

“Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži”, ispričala je devojčica.

Ona tvrdi da ju je Stallone naterao da telohranitelju pruži oralni seks dok joj je držao glavu, nakon čega je i telohranitelj imao seks sa njom. A kada se sve završilo, glumac joj je zapratio:

“Rekao mi je da su obojica oženjeni i da će me, kaže li nekom šta se dogodilo, prebiti”, priča devojčica i dodaje da zlostavljanje nije odmah prijavila jer je bila uplašena.

“Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, ali onda je došao telohranitelj i mnogo sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora”, otkrila je devojka policiji.

Osim ovog, pojavio se još jedan dokument, koji otkriva da je godinu dana nakon ovog zlostavljanja, glumac optužen i da je seksualno iskorišćavao svoju polusestru. Glumac joj je tada isplatio dva miliona dolara, a sve do smrti joj je uplaćivao 16.000 dolara mesečno.

3 komentara

3 Comments

 1. Lorka

  17. 11. 2017. at 11:30

  Svi mi pravi bogataši smo pomalo kinky ali ovo dolazi do ozbiljnih razmjera. Činjenje nekome na njegovu štetu je nešto šta treba da se kažnjava. E sad… djevojčica je pristala a posle kada je odrasla shvatila je da joj treba malo para, pa je sada došla na super ideju….To je takodje za kaznjavanje. Ili hoces tuki ili nećes tuki. Bolesno je i sa njene strane kako tako mlada ulazi u svijet seksa.

 2. kleo

  17. 11. 2017. at 11:30

  ne sumnjam da je holivud poremecen ali sad svaka bivsa klinka je zeljna paznje ne moguce da je postao trend da plivaju svacije prljavstine iz proslosti. Vecinom tih devojaka je ”dalo” dobrovoljno a sad su zeljne medijske paznje

 3. k

  17. 11. 2017. at 17:25

  Mozda neka 16-godisnjakinja kao nasa MIna sto je sad u Zadruzi sa 17. Ovi glumci su naivni

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top