Sukob zbog vanbračnog sina: Miroslav Ilić uputio najogavniju psovku Lepoj Breni!

Još ga nešto čini izuzetnim... (foto: screenshot)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Još ga nešto čini izuzetnim… (foto: screenshot)

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, juče je doputovala u Srbiju sa sinom Devinom, za koga tvrdi da je naslednik ‘slavuja iz Mrčajevaca’, kako bi ga posle 28 godina upoznala s ocem. Mirjana i Devin odseli su u porodičnoj kući pevačice Lepe Brene, koja će im biti domaćica narednih dana.

Miroslava je ceo događaj mnogo razbesneo, pošto već godinama ne razgovara sa Brenom. Pevač je tokom razgovora sa novinarima Alo! novina, bez ustručavanja opleo po koleginici, ali i onima koji govore da je Devin njegov sin.

„Ne interesuje me ko šta tvrdi, niti me interesuje gde je, šta radi i sa kim se druži. Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je, ‘Skini mi se s ku*ca'“, rekao je besno Ilić.

Na pitanje zašto se tako obraća koleginici, odbrusio je: „Pa eto tako, svi znaju zašto je tako! Tražili ste da vam kažem nešto i kazao sam. Imam ulitmatum cele moje porodice da uopšte ne nasedam ni na kakve provokacije, ali sam ipak odstupio od toga i nešto sam rekao. Rekao sam, ‘Poručite gospođi Fahreti da mi se skine s ku*ca’.“

Kada je upitan da li će se videti sa Devinom, pevač je kategorično odgovorio da mu ne pada na pamet.

Ilićeva bivša ljubavnica stigla je sa sinom stigla na Aerodrom Nikola Tesla iz Pariza, a dočekala ih je Brenina prijateljica i odvezla direktno u pevačicinu vilu na Bežanijskoj kosi.

„Drago mi je da sam tu. Super mi Srbija izgleda“, rekao je Devin pomalo čudnim srpskim jezikom, s obzirom na to da od rođenja živi u Njujorku, i naglasio da je imao naporan let. Za razliku od njega, Mirjana bolje govori naš jezik.

„Srećna sam što smo u Beogradu, videćemo se još svi zajedno“, rekla je Mirijana, aludirajući na to da će organizovati konferenciju za štampu kako bi razjasnila čitavu situaciju u vezi sa njom, Miroslavom i Devinom, za koga tvrdi da ga je rodila posle avanture sa Ilićem.

2 Responses

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI