in

Survivor VIP: ispao Nikola Rokvić!


Novi član Velikog veća je Nikola. Pročitajte u nastavku teksta šta se sve dešavalo u sinoćnoj emisiji…

Katarina i Goca šetaju po šumi. Pošle su po vodu, a dok se probijaju kroz rastinje, Goca kaže: „Bež’te zmije, stižu dve veće od vas“! Očigledno i Marko razmišlja slično, jer je Gordana osoba kojoj trenutno najmanje veruje u plemenu. Vreme pred Plemenac ubijaju šminkanjem. I muškarci i žene će se iscrtati pepelom oko očiju. Žele da izgledaju kao Pirati sa Filipina, a većina se slaže da će Andrej izgledati kao Džek Sperou.

Veliko veće pretpostavlja da su Nikola i Andrej glavni konkurenti za ispadanje. Satavljaju spisak pitanja koja će postavljati na Plemenskom savetu, a Milan izjavljuje da će baletske vežbe za budućeg člana Kikomana, biti mnogo zahtevnije od onih koje je izvodio Edin. I Knez će promeniti svoj muzički test. Ukoliko u pleme uđe Nikola, Knez će mu nameniti pesmu „Fafala si mi“. Malo novog talasa nije na odmet, objašnjava on, i dodaje da bi Bojani eventualno odredio da otpeva hit Atomskog skloništa „Vaginalna manipulacija“. Ipak, Milan ima najoriginalniji predlog. On bi od Jelene tražio da peva „Kako je lepo biti glup“. Baletanov humor nailazi na opšte oduševljenje i grohotan smeh.

Došao je red i na osmi Plemenski savet. Vođa bivšeg Bahandija misli da je pravda zadovoljena Edinovim izbacivanjem, jer mu se kao bumerang vratilo ono što je pripremao Marku. Aleksandra izjavljuje da joj nedostaje Edin, i da veruje da isto osećaju i ostali članovi ex Kasuka. Andrej ostaje pri stavu da neće glasati za članove svog bivšeg plemena sve dok se ne dokaže da ga neko laže.

Anketa je pokazala da je Edin najopasniji igrač. Budući da je on ispao na prošlom Plemencu, Andriju zanima ko je trenutno najopasniji. Prvi odgovara Marko, koji misli da je to Goca. Što se tiče prognoze pobednika, Toni predviđa da najveće šanse imaju Katarina i Marko, a na manekenku tipuje i Jelena, koja misli da je Kaća izuzetan borac čistog srca. Kaća razvlači osmeh preko celog lica odobravajući reči svoje drugarice da nije spletkaroš kao drugi. Goca skače kao oparena: „Šta to znači čista srca?! Šokirana sam! Kakve su to bljak izjave?!“ Goca konstatuje da nikom nije zabila nož u leđa, a to što gura jezik svuda je samo zato što se svi drugi prave blesavi pa onda ona mora da se raspituje za situaciju u plemenu.

Posle ovakve Kaćine izjave pevačica kaže da će razmisliti šta joj je činiti. Mladi Rokvić smatra da će se po njegovom i Andrejevom ispadanju devojke Kasuka sigurno pripojiti ženskom klanu Bahandija. Reper ne misli da takav klan uopšte postoji i da je budućnost muškaraca u plemenu odlična. Njegova konstatacija izaziva smeh, što je odlična uvertira za glasanje. Aleksandra i Andrej nisu ispoštovali dogovor. Umesto za Tonija, glasaju za Jelenu, ali to ne menja stvari, jer je Nikola sledeći koji ispada. On ljubi svoju dragu i uz taktove pesme „A sad adio“ plešući odlazi u noć…Bojana je na ivici suza, a Andrija je neumoljiv: „Nikola vrati baklju i otpleši sa Plemenskog saveta. Bojana, vrati ogrlicu za lični imunitet!“. Veče se završava ni malo obećavajućim rečima da je teška igra tek pred takmičarima….