in

Tabletomanka: Pevačica zavisna o pilule za smirenje!


Pevačica Katy Perry priznala je da pije lekove za smirenje, kako bi umirila živce pre nastupa. 29-ogodišnja zvezda, koja je od nedavno na turneji Prismatic promoviše svoj novi album, otkrila je da ima neopisive napade panike od javnih nastupa.

 

„Moram da uzimam beta blokatore, pošto se jako unervozim! Osećam ogroman pritisak – ne smem da izneverim ljude koji su platili kartu da bi došli na moj koncert. Šta više, ne smem da izneverim ni sebe“, otkrila je Katy u intervjuu za američko izdanje časopisa Cosmopolitan.

Adele i Katy – muzičke dive i najbolje drugarice!

Vlasnica brojnih svetskih megahitova kaže da na svakom koncertu želi da svojim fanovima pruži najbolji šou. „Ukazano mi je veliko poverenje. Iza sebe imam 500 kučki koje bi mi odsekle glavu ukoliko ne dam svoj maksimum u toku trajanja dvočasovnog šoua.“

Katy priznaje da je uvek nakon koncerta čeka piće u bekstejdžu, ali kaže da nikada ne meša alkohol i pilule. „Uvek me čeka piće kada silazim sa scene – čaša šampanjca.“

Nedavno je jedan od radnika na turneji poznate pevačice otkrio njenu vrlo zahtevnu rajder listu! Šta sve sem jabuka, suvih smokvi, celera i pasulja Katy zahteva da ima svakog dana, pročitajte OVDE!

F.Y./Tracara.com