in

Tamara Đurić: Dara je sama objavila gole fotke!

Da smo mi jeftinjare ili kako svoje telo prodajemo za novac - ona da o tome spekuliše! (foto: Facebook/Teatro nightclub)
Da smo mi jeftinjare ili kako svoje telo prodajemo za novac – ona da o tome spekuliše! (foto: Facebook/Teatro nightclub)

Izgleda da gde god da krene, Dara Bubamara pravi neprijatelje. Najnovija na tom spisku je Tamara Đurić.

Nakon Darinog seks skandala, pevačica je prozivala mnoge koleginice, pa i Đurićevu, koju je optužila da se prodaje za novac, na šta Tamara nikako nije ostala ravnodušna.

„Da smo mi jeftinjare ili kako svoje telo prodajemo za novac – ona da o tome spekuliše! Meni je bilo žao da komentarišem njen lik i delo jer toliko je negativno rastežu po novinama da još i ja da joj se prikačim…Mislim da bi to bilo previše“, kaže Tamara koja ne želi da ulazi u dublji sukob sa Darom jer smatra da joj to ne treba.

„Mogu samo da joj dam neki savet: da malo spusti loptu, da shvati da je ljudi svi negativno komentarišu. Evo samim tim ja ću odustati od toga pa neka priča“, rekla je klaberka u emisiji Exkluziv. Ona tvrdi da Dara za aferu može samo da krivi sebe.

„Ja mislim da je zbog njenog ponašanja ona sebe napravila žrtvom, nenamerno ili namerno zbog marketinga ili njene lične promocije ili što smatra sebe ugroženom na estradi. Ja stvarno ne znam koje su njene kranje namere i krajnji ciljevi ali lošim putem je krenula sa moje tačke gledišta“, tvrdi Tamara.