Prati nas

Bizarno

Tamara Đurić: Mnogo sam radila i zaradila automobil od 160.000 evra!

Klaberka u automobilu vrednom 160.000 evra (foto: Facebook)

Klaberka u automobilu vrednom 160.000 evra (foto: Facebook)

Tamara Đurić je dobila skupoceni poklon od svog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone. U pitanju je automobil Mercedes AMG G TS koji košta 160.000 evra. 

Iako nisu u vezi, Makarona pokušava na sve načine da je ponovo pridobije, sad kada je raskinula sa Acom Živanovićem, zbog koga su Đurićeva i Palić razišli. Tamara radi u firmi bivšeg dečka kao sekretarica, a kako Kurir saznaje, ona je od gazde zatražila najnoviji model automobila i želja joj se ispunila.

Tamara u novom automobilu (foto: Facebook)

Tamara u novom automobilu (foto: Facebook)

Tamara je za Kurir dala izjavu u kojoj kaže: “Tačno je da mi je Makarona kupio auto iako odavno nismo zajedno. To su mi, inače, službena kola, da naglasim. Mi smo posle veze ostali u korektnim odnosima. Zaista mi je bitno prijateljstvo s njim jer je on zreo čovek i nikad me nije prevario ni u čemu. Mnogo sam radila poslednjih meseci, a sada sam na zasluženom odmoru. Vredno radim na svojim projektima. Što se tiče mog novog ljubimca, obožavam ga i presrećna sam što ga imam. Degutantno je govoriti o ceni, nisam materijalista, samo volim lepe stvari.”, objasnila je Đuriđeva.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. A

    04. 04. 2016. at 14:22

    Sere mi se od ljudi…..

  2. Edgar

    04. 04. 2016. at 17:05

    Ko o čemu, k.u.r.v.a o poštenju. Pa šta se hvali sa tim autom?! Samo navlači bes i zlo na sebe.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top