Tanja Savić sa porodicom na pikniku

Tanja Savić proslavila je prvomajske praznike sa svojom porodicom, uz vino i roštilj.

Pevačica je, zajedno sa suprugom Dušanom Jovanćevićem, sinovima Maksimom i desetomesečnim Đorđem u Topčiderskom parku, dan uoči praznika, uživala u porodičnoj idili.

Pevačica se prisetila kako je provodila ovaj praznik kao dete. “Obožavam prvomajski uranak, ali na žalost zbog sinova koji su mali nisam u mogućnosti da ga sa suprugom i prijateljima dočekam u cik zore negde u prirodi. Međutim, imam lepe uspomene na ovaj praznik. Rado se sećam detinjstva kada sam sa drugovima i drugaricama iz škole odlazila u prirodu na roštilj. Znali smo da razapnemo šator i da se ne vraćamo kući po tri dana. Zbog porodičnih i poslovnih obaveza to se sve promenilo, ali vrlo rado odlazim na Topčider ili Košutnjak, gde uz bogatu trpezu uživamo u prirodi sa našim mališanima”, priča popularna pevačica dok objašnjava kako je pripremala piknik posle četiri godine.

“Pošto nam je ovo prvo zajedničko porodično roštiljanje odlučili smo da ga upriličimo kako treba. Suprug je bio zadužen za roštilj dok sam ja sa starijim sinom bila na pijaci, gde smo kupili zeleniš i voće. Kući sam pripremila kolače koje klinci vole, poneli smo dečje igračke i otišli na omiljeni letnjikovac. Maksim zahteva više pažnje, pa se odmah nakon ručka fokusiramo na dečje igre. Izgleda da mu nedostaje okean, pa čim je ugledao potok, odmah je poželeo da se okupa”, kroz osmeh priča Tanja.

U jednom trenutku njen suprug je otvorio flašu vina i nazdravio za njihovu sreću.

“Za ovakve trenutke vredi nazdraviti i popiti koju čašicu više. Hvala bogu sve ide kako smo Dušan i ja planirali i dokazali smo da niko ne može da naruši našu sreću. Presrećna sam što sam okružena ljudima koje volim, vredno radim i uz merak proslavljam praznike koji su pred nama”, ispričala je popularna pevačica.

Redakcija Tracara.com
Izvor: Naše novine/Svet.rs

Povezane vesti

Back to Top