Prati nas

Taylor Swift svedočila protiv DJ-a: ‘Ruka mu je bila na mojoj goloj zadnjici’

Šokantno

Taylor Swift svedočila protiv DJ-a: ‘Ruka mu je bila na mojoj goloj zadnjici’

Dala iskaz… (Foto: Instagram)

Suđenje sada već bivšem DJ-u, Davidu Mulleru, kojeg je Taylor Swift tužila za seksualno zlostavljanje se nastavlja, a pevačica je na sudu dala svoj iskaz, objašnjavajući šta se to desilo u bekstejdžu njenog koncerta pre četiri godine.

Kako svedoci javljaju, Taylor je tokom svedočenja bila smirena i staložena kada je odgovarala na pitanja njenog advokata.

“Definitivno me je zgrabio, i to me nije puštao duže vreme. Ruka mu je ostala zakačena za moju golu zadnjicu dok sam se odmicala od njega. Nakon što se to desilo, osećala sam se kao da mi je neko isključio ličnost.” izjavila je Taylor u federalnom sudu u Denveru.

Na pitanje da li ju je dodirivao na još nekom mestu, Swiftova je odgovorila: “Bio je isuviše zauzet grabeći me za du*e ispod suknje, tako da nije stigao da me zgrabi i van nje.”

Pevačicino svedočenje dan ranije potvrdila je i njena majka, Andrea Swift, koja je kroz suze osudila Mullera za zlostavljanje njene ćerke. 

Muller je nakon pokrenute tužbe ostao bez posla, zbog čega je tužio Taylor, izjavivši da je prilično ‘ponižavajuća stvar biti optužen za nešto toliko trivijalno’ dodajući i da je ‘možda slučajno dodirnuo samo njena rebra’.

“Nije dodirnuo moja rebra. Nije dodirnuo moju ruku, niti šaku, zgrabio je moje golo du*e!” ponovila je Taylor, dodajući da je bila toliko zbunjena da je, za dobrobit okupljenih fanova, monotonim glasom zahvalila Mulleru na dolasku, nakon čega se požalila majci.

Na pitanje Mullerovog advokata zbog čega njena suknja na fotografiji sa Mullerom nije naborana, ukoliko joj on jeste zadigao suknju, dvadesetsedmogodišnja pevačica je odgovorila: “Zato što se moja zadnjica nalazi na zadnjoj strani mog tela. Neću dopustiti da Vi i Vaš klijent prebacite krivicu na mene, zato što ja nisam kriva za to.” završila je Taylor.

 

 


1 komentar

1 komentar

  1. nemam ime

    11. 08. 2017. at 18:42

    Koja drama queen, koliko je odvratna ne mogu..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top