in

Tim Britney Spears pretražio kuću Iggy Azaleie tražeći drogu


Iggi i Britney ( foto: facebook )
Iggi i Britney ( foto: Facebook )

Poznata pevačica Iggy Azalea nedavno je u emisiji Watch What Happens Live govorila o konfliktima sa svojim kolegama.

Voditelj je napomenuo kako je Iggy ove godine imala veliki broj konflikata sa kolegama, od kojih je jedan sa reperom i navodnim pevačicinim prijateljem Macklemoreom. Ovaj reper u svom najnovijem singlu White Privilege II, optužuje svoju zgodnu prijateljicu za prisvajanje njegove muzike.

Macklemore je kasnije branio tekst pesme, tvrdeći da nije želeo da uvredi Iggy. Pevačica je prihvatila njegovo izvinjenje: „Pročitala sam da je izjavio da bi „trebao da me pozove“, međutim to se još nije desilo. Iz ove perspektive smatram da nije želeo da me uvredi, ali je trebao da me obavesti kako bih bila pripremljena kada su naslovi izašli,“ istakla je reperka.

Još jedan sukob o kome se pričalo, bio je sa Nicki Minaj, koja je tvrdila da Iggy ne piše svoje tekstove pesama. Međutim Azalea je povodom toga izjavila: „Angažujem isto toliko ljudi, koliko i ona angažuje za svoje pesme. Sama pišem svoje tekstove, a ako ona tvrdi da sama piše svoje, verujem joj“.

Reperka je priznala da je pre snimanja duetske pesme sa Britney Spears morala da prođe određenu proveru njenog tima. Pretresli su joj kuću, kako bi proverili da li krije nešto sumnjivo i da li koristi nedozvoljene supstance i Iggi je uspešno prošla test.

Njihova duetska pesma Pretty Girls nije doživela očekivanu popularnost, a Iggi za to krivi manjak promocije. Iako se spekulisalo da Iggy i Britney nakon svega toga nisu ostale u dobrim odnosima, pevačice su demantovale to.