Top 6 najerotičnijih spotova u kojima su učestvovali pravi parovi!

Poznato vam je iz kog spota je ova scena? Ako nije ispratite celu listu i saznajte... (foto: Screenshot)
Poznato vam je iz kog spota je ova scena? Ako nije ispratite celu listu i saznajte… (foto: Screenshot)

Kako bolje ozvaničiti ljubav prema osobi koju voliš ako ne snimanjem muzičkog spota u kom ćeš celom svetu pokazati koliko se volite? Ovu formulu su primenili mnogi selebriti parovi, a mi vam donosimo 6 video klipova koji su, prema internet anketama, proglašeni za najvrelije i najintimnije. 

Na 6. mestu se nalaze Lady Gaga Taylor Kinney u spotu You and I iz 2011. godine gde možemo videti bizarne scene intimnog odnosa čoveka i sirene, ali i brojne romantične prizore, kao i venčanje na samom kraju. Zanimljivo je da su se Gaga i Kinney upoznali na snimanju ovog spota nakon čega su nastavili romansu koja se prošle godine pretvorila u verenički prsten na pevačicinoj ruci. Da li će oni svojoj budućoj deci ispričati kako je njihov otac u ovom spotu glumio Gaginog bivšeg dečka sa kojim se mirila i raskidala 6 godina unazad?

Na 5. mestu nalazi se jedan od medijima najinteresantnijih parova: Kim Kardashian Kanye West. Bound 2 je privukao ogromnu pažnju 2013. godine i poslužio je za bezbroj gifova na račun vožnje motora u kom najpoznatija rijaliti zvezda na svetu u toplesu sedi u krilu kontroverznog repera. Neki su zamerali Westu kič u realizaciji spota, a mnogi su zlurado primetili da je morao da i on snimi privatni video sa Kim koja je stekla slavu upravo na ovaj način. Ipak, pesma je na kraju postala veliki hit, a erotski naboj u video klipu niko ne može osporiti.

4. mesto deli jedan od najmoćnijih parova u muzičkoj industriji Beyonce Jay Z u najvećem hitu sa njenog prethodnog albuma Drunk in love. Ovo nije prvi put da njih dvoje sarađuju na pesmama i u spotovima, ali glasovi internet publike su otišli baš za ovaj crno-beli video koji je par snimio usred noći na jednoj plaži.

3. mesto je pripalo Johnu Legendu i spotu za pesmu All of me, koja iako je snimljena pre tek dve godine nosi epitet evergrina, a dodatnoj magiji ove balade doprinose razmene nežnosti sa njegovom suprugom Chrissy Teigen, a naposletku i snimci razmene bračnih zaveta koji su preuzeti sa njihovog stvarnog venčanja.

Na 2. mestu se nalaze popularni pevač i uspešna manekenka koji su postali par tek nedavno. Pogađate, radi se o Zaynu Maliku Gigi Hadid i samostalnom prvencu nekadašnjeg člana planetarno popularnog boj benda One Direction Pillowtalk. Premda je Zayn sve osvojio umetničkom vizijom koja je sprovedena u spotu, i koja se dijametralno razlikuje od pretežno veselih i komičnih spotova koje je snimao u grupi, nikako ne treba zanemariti ni vrele scene u kojima se pojavljuje jedan od najlepših anđela Victoria’s Secreta.

Prvo mesto pripalo je Jennifer Lopez i jednom od najvećih hitova u njenoj karijeri Jenny from the block. Nema sumnje da je glasačka publika nostalgična za danima kada su atraktivna pevačica i glumac Ben Affleck bili u vezi, a svima kojima nedostaje ovaj par mogu uvek iznova  da se vrate ovom spotu u kom jedan od nekada najinteresantnijih selebriti parova razmenjuje nežnosti na jahti.

Da li bi po vama ova lista izgledala ovako ili bi vaši glasovi otišli za neke druge spotove?

POSLEDNJE VESTI