in ,

Top 6 najerotičnijih spotova u kojima su učestvovali pravi parovi!

Poznato vam je iz kog spota je ova scena? Ako nije ispratite celu listu i saznajte... (foto: Screenshot)
Poznato vam je iz kog spota je ova scena? Ako nije ispratite celu listu i saznajte… (foto: Screenshot)

Kako bolje ozvaničiti ljubav prema osobi koju voliš ako ne snimanjem muzičkog spota u kom ćeš celom svetu pokazati koliko se volite? Ovu formulu su primenili mnogi selebriti parovi, a mi vam donosimo 6 video klipova koji su, prema internet anketama, proglašeni za najvrelije i najintimnije. 

Na 6. mestu se nalaze Lady Gaga Taylor Kinney u spotu You and I iz 2011. godine gde možemo videti bizarne scene intimnog odnosa čoveka i sirene, ali i brojne romantične prizore, kao i venčanje na samom kraju. Zanimljivo je da su se Gaga i Kinney upoznali na snimanju ovog spota nakon čega su nastavili romansu koja se prošle godine pretvorila u verenički prsten na pevačicinoj ruci. Da li će oni svojoj budućoj deci ispričati kako je njihov otac u ovom spotu glumio Gaginog bivšeg dečka sa kojim se mirila i raskidala 6 godina unazad?

Na 5. mestu nalazi se jedan od medijima najinteresantnijih parova: Kim Kardashian Kanye West. Bound 2 je privukao ogromnu pažnju 2013. godine i poslužio je za bezbroj gifova na račun vožnje motora u kom najpoznatija rijaliti zvezda na svetu u toplesu sedi u krilu kontroverznog repera. Neki su zamerali Westu kič u realizaciji spota, a mnogi su zlurado primetili da je morao da i on snimi privatni video sa Kim koja je stekla slavu upravo na ovaj način. Ipak, pesma je na kraju postala veliki hit, a erotski naboj u video klipu niko ne može osporiti.

4. mesto deli jedan od najmoćnijih parova u muzičkoj industriji Beyonce Jay Z u najvećem hitu sa njenog prethodnog albuma Drunk in love. Ovo nije prvi put da njih dvoje sarađuju na pesmama i u spotovima, ali glasovi internet publike su otišli baš za ovaj crno-beli video koji je par snimio usred noći na jednoj plaži.

3. mesto je pripalo Johnu Legendu i spotu za pesmu All of me, koja iako je snimljena pre tek dve godine nosi epitet evergrina, a dodatnoj magiji ove balade doprinose razmene nežnosti sa njegovom suprugom Chrissy Teigen, a naposletku i snimci razmene bračnih zaveta koji su preuzeti sa njihovog stvarnog venčanja.

Na 2. mestu se nalaze popularni pevač i uspešna manekenka koji su postali par tek nedavno. Pogađate, radi se o Zaynu Maliku Gigi Hadid i samostalnom prvencu nekadašnjeg člana planetarno popularnog boj benda One Direction Pillowtalk. Premda je Zayn sve osvojio umetničkom vizijom koja je sprovedena u spotu, i koja se dijametralno razlikuje od pretežno veselih i komičnih spotova koje je snimao u grupi, nikako ne treba zanemariti ni vrele scene u kojima se pojavljuje jedan od najlepših anđela Victoria’s Secreta.

Prvo mesto pripalo je Jennifer Lopez i jednom od najvećih hitova u njenoj karijeri Jenny from the block. Nema sumnje da je glasačka publika nostalgična za danima kada su atraktivna pevačica i glumac Ben Affleck bili u vezi, a svima kojima nedostaje ovaj par mogu uvek iznova  da se vrate ovom spotu u kom jedan od nekada najinteresantnijih selebriti parova razmenjuje nežnosti na jahti.

Da li bi po vama ova lista izgledala ovako ili bi vaši glasovi otišli za neke druge spotove?