Search
Close this search box.

Topić: Nisam zbog nemaštine ušao u VB!

Do poslednjeg trenutka važio za favorita

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Do poslednjeg trenutka važio za favorita

 

Iako je do poslednjeg minuta pete sezone VIP Velikog brata Dragutin Topić važio za glavnog favorita, stvari su se u poslednjim sekundama okrenule u korist Žarka Stojanovića, koji je prema spekulacijama pojedinih medija pobedio sa tek dvadesetak glasova više.

„Drago mi je što sam izašao i jedva sam čekao da se vidim sa svojom ćerkom i sa ženom i da ih zagrlim, to mi je glavni utisak“, bilo je prvo što je Top rekao okupljenim novinarima na press konferenciji nakon završetka rijalitija.

Da li si razočaran i nervozan sada zato što nisi pobedio?

Nikako, ne. Nisam nervozan i razočaran nego sam nestrpljiv da poljubim svoju suprugu. To je jedina stvar koja me trenutno uznemirava, pare mi ništa ne znače a nisam ni sanjao da ću doći do ovde.

Imali smo prilike da vidimo da ni sa kim ne ulaziš u konflikt – da li si pucao po šavovima da se sa nekim posvađaš?

Pa bilo mi je teško ali iskreno, imao sam tu sreću da me niko nije ni dirao.

Zbog čega tvoja supruga nije htela da daje izjave za medije dok si bio u kući? Da li je to bio vaš dogovor?
To je njena odluka i ja sam je podržao u tome zato što je u blagoslovenom stanju i nije želela da je iko uznemirava.

Dosta se pričalo o tome da si u ovaj šou ušao isključivo iz finansijskih razloga i da se nalaziš u teškoj finansijskoj situaciji.

To je jedna ortodoksna glupost, moja supruga i ja imamo više nego dovoljno da živimo jednim srećnim i mirnim životom, ta tema je bila deplasirana kao i to pitanje.

A zašto si onda posle sjajne karijere ušao u jedan ovakav šou?

Izgledalo mi je užasno interesantno i video sam to kao neku vrstu izazova. Želeo sam da ispričam nešto više o sebi, nešto što ljudi ne znaju kao što je bila priča o mom treneru i mnogo mi je drago što mi se ukazala tako lepa prilika da je podelim sa svima. Ali ovo je svakako prvi i poslednji put da učestvujem u bilo kom rijalitiju.

U.H.N./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI