Search
Close this search box.

Trudna Sofija Milošević meta napada zbog kilaže

Foto: Instagram
Foto: Instagram Sofija Milošević na meti je napada već neko vreme, a čini se da internet predatori ne prezaju ni od jedne teme.
Šta god popularna manekenka, koja čeka prvo dete sa fudbalerom Lukom Jovićem, objavi na društvenim mrežama, njeni pratioci su tu da izvrnu njene reči ili ih u najmanju ruku ignorišu i sami napišu sopstvene teorije o tome „šta je pisac hteo da kaže.“ Ovoga puta, objavila je fotografiju ispod koje je objasnila da jedva čeka da se porodi. „Brojim dane dok ne vidim svoju bebu. Veoma sam uzbuđena! Trudnoća je neverovatno iskustvo, osećati kako u vama raste još jedan život, to je tako neverovatno, život“, napisala je manekenka.
Foto: Instagram
Ipak jedna njena pratiteljka je imala šta da kaže. „Meni ti ne izgledaš srećno ni malo. Jedva čekaš da budeš mršava ponovo. To se baš vidi. Ne uspevaš da sakriješ“. Sofija joj je kroz šalu odgovorila  „Pa ko ne želi“, ali je žena nastavila da je vređa, nakon čega joj je Sofija da je bolesna, a osudili su je i ostali Sofijini pratioci. Pre izvesnog vremena, manekenku su napali zbog toga što je svoj izgled opisala emotikonom kita, zbog čega je morala da se pravda. “Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila? Profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš?“ napisala je tada.

POSLEDNJE VESTI