in

Turski mediji tvrde: Emina i Mustafa Sandal se razveli zbog njenog raskalašnog života


Turski mediji zajahali su srpsku pevačicu Eminu Jahović, optuživši je da je odgovorna za krah braka između nje i pevača Mustafe Sandala.

Kako prenosi Kurir,  Emina je svake godine ogroman novac trošila na uređenje porodičnog doma u Novom Pazaru, a potrošene cifre su pozamašne. U turskom članku navodi se da je Jahovićeva poslednjeg puta potrošila 500. 000 evra, a da je u kući napravila spa, kao i veliko igralište za decu, sa bazenom.

Tvrde da Mustafa nije više želeo da plaća enormne troškove svoje supruge, te da je odlučio da se razvede, a da se Emina odmah nakon toga vratila u luksuzni dom u Srbiji. Navodi se da je njena kuća nakon svih renoviranja najskuplja u Novom Pazaru, te da je 10 puta skuplja od nekretnina koje se nalaze u tom kraju.

Emina i Mustafa odbili su da se oglašavaju u medijima, nakon saopštenja objavljenog na internetu, a u kome je saopšteno da više nisu zajedno.

„Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se razidjemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila,” napisala je ona 15. februara.