Tyga nije pustio Paula McCartneya na svoju žurku: Koliko VIP moramo da budemo da bi ušli?

Sir Paul McCartney je sa prijateljima stigao na žurku, ali dva nisu mogli da uđu (foto: AKM-GSI)

Legendarni Bitls nije mogao da uđe na žurku koju je u ponedeljak, nakon dodele Grammy nagrada, organizovao reper Tyga sa svojim prijateljem Lil Bowom.

Paul McCartney je sa prijateljima Woody Harelsonom, pevačm Beckom i bubnjarem benda Foo FightersTaylorom Hawkinsom stigao na zabavu u Los Ađeles, misleći da se radi o zabavi Marka Ronsona. Dva puta su pokušali da uđu u lokal, ali ih obezbeđenje oba puta nije pustilo. Na kraju se legenradrni pevač našalio: “Koliko VIP moramo da budemo da bi nas pustili unutra?”

Legendarni Butls se našalio ‘Koliko poznati moramo da budemo da bi nas pustili unutra?’ (foto: AKM-GSI)

Dečko Kylie Jenner je zatim na Twitteru objasnio da on nije bio krivac zašto McCartney nije pušten u klub, napisavši: “Zašto bih ja zabranio da Paul McCartney uđe na žurku? Prestanite sa tim. Nisam ja kontrolisao vrata, niti sam znao da je SIR Paul na ulazu. Ja sam samo nastupi o otišao”, pravdao se reper.

tyga-twitter

Ovo nije bila jedina žurka koja je održana nakon Grammyja, a koja je pošla naopako.

I The Weeknd je nakon Grammyja priredio žurku koju je, nažalost, policija rasturila (foto: Wenn)
I The Weeknd je nakon Grammyja priredio žurku koju je, nažalost, policija rasturila (foto: Wenn)

I na zabavi koju je organizovao The Weeknd, koji je u ponedeljak osvojio dve prestižne muzičke nagrade, je morala da interveniše policija. Oni su stigli u kuću u kojoj se okupilo oko 1000 gostiju, ali je komšijama izgleda smetala preterana buka, te su pozvali policajce. Pevač hita Often je zatim zamolio goste da napuste zabavu, ali mu je za to trebalo skoro tri sata, s obzirom da je bilo mnogo zvanica.a

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI