Umalo nesreća: požar na snimanju spota Dejana Matića

Snimanje spota za novu pesmu Dejana Matića, pod nazivom „Preko“, zamalo da se završi kobno.Ekipu, koja je bila dobro raspoložena, u jednom trenutku je uhvatila panika, pa su Matića odmah uklonili sa mesta snimanja.

Kako smo saznali, do incidenta je došlo, kada je devojka koja je puštala dim, pomerila dim mašinu i pustila dim da izađe, kako bi napunila drugi deo tečnosti, neobavestivši ekipu koja snima, pa su momci potrčali ka Dejanu, kako bi ga sklonili, misleći da je izbio požar, jer se dimilo iz suprotnog dela, hangara u kom su snimali dimom.

Kada su shvatili šta je u pitanju, gromoglasno su se počeli smejati, posle čega su mogli nastaviti snimanje.

U želji da saznamo kako je savladao paniku koja se digla, pozvali smo Dejana, a on nam je rekao sledeće:

„Ono što mi je odmah palo na pamet i što sam i rekao momcima koji su snimali je da ukoliko pesma zapali publiku, kako je nas taj nazovimo požar, onda će ovo biti veći hit nego što je pesma Deficit.Nekako je sa ovom pesmom sve išlo čudno od samog početka.Prvo nisam hteo da je snimim, onda je ekipa koja je krenula na snimanje u Austriju imala peh na putu, sad ovaj požar, pa ako je verovati da sve što krene loše, da se dobro završi, onda ne treba da brinem“-rekao je šaljivo Deki.

Zanimljivo da pesmu potpisuje Marko Đurašević Mahoni i Rastko Savić,ista ekipa koja je radila pesmu #Deficit“, a da u spotu glumi Luka Raco, koji je glumio u spotu za pomenutu pesmu, pitali smo Dejana zašto se odlučio za to?

„Ova pesma je nekako nastavak predhodne pesme, pa smo se zato odlučili za istog glumca, a kada je u pitanju Mahoni, on je i ovog puta razbio i napravio odličnu pesmu, ali u pravom smislu te reči, tako da nisam imao dileme po pitanju autora.Verujem da će i sledeču in raditi.Njega ne menjam sigurno“-priznao je Matić.

Nova pesma „Preko“, nosi snažnu poruku, koju Dejan želi preneti publici, a to je da nenapuštaju svoju zemlju, jer podaci o odlasku omladine iz naše zemlje je poražavajuće, što će i stajati na kraju spota.

Spot potpisuje ekipa „Royal films“, a očekuje se da isti ugleda svetlost dana kroz petnaestak dana.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.